headershadow

Page content

Ouderschapsplan opstellen

ouderschapsplan opstellen

Een ouderschapsplan opstellen is belangrijk voor de omgang met je kinderen na de scheiding. Als je het in grote lijnen met elkaar eens bent hoe het met de kinderen moet na je scheiding, dan kan je zelf een ouderschapsplan opstellen met behulp van onze online tools.

ouderschapsplan

Zelf een ouderschapsplan opstellen

Scheiden betekent niet altijd ruzie. En ruzie betekent niet altijd dat je het niet met elkaar eens bent. Hoe regel je het voor de kinderen na de scheiding? Ben je het daar met elkaar redelijk over eens dan kan je zelf een ouderschapsplan opstellen. Bij het gebruik van onze online tool om zelf een ouderschapsplan te maken stellen we je (online) een heleboel vragen. Zo ben je er zeker van dat je niets over het hoofd ziet. Het belang van je kinderen staat immers voorop. Wij vormen je antwoorden tot een juridisch geldend document dat je aan je echtscheidingsconvenant kunt laten toevoegen door je advocaat.

Wanneer moet je het NIET zelf doen?

Als je het niet met elkaar eens bent of het gevoel hebt dat je niet in een gelijkwaardige relatie tot elkaar staat, kan je het plan beter laten opstellen door een expert. Hij kan met jullie overleggen en er op toezien dat er geen afspraken gemaakt worden waar een van beiden het eigenlijk niet mee eens is.

0 reacties op “Ouderschapsplan opstellen

Plaats een reactie

*