We helpen je graag
Stel je vraag

Page content

Hoe maak je een ouderschapsplan

Wat is een ouderschapsplan?

Een ouderschapsplan is het stuk dat je nodig hebt voor de rechtbank als je gaat scheiden en kinderen hebt. Volgens de wet ben je verplicht om een ouderschapsplan op te stellen.

Hoe maak je een ouderschapsplan?

Omdat je ALLE afspraken met betrekking tot de kinderen moet opnemen in het ouderschapsplan, is het best lastig om overal aan te denken. En ook het netjes verwoorden van de afspraken is nog niet makkelijk. We helpen je daarmee met een hele mooie gratis tool. Je maakt een account aan via de homepage van deze site. Dan ga je een lange vragenlijst beantwoorden. Je komt zo vanzelf langs alle onderwerpen waarover jullie moeten nadenken en beslissen. Met de antwoorden die jullie hebben ingevuld maken wij automatisch een gratis ouderschapsplan voor je dat je gelijk in je mailbox ontvangt. Makkelijker kan niet.

Met deze link kan je gelijk starten met het opstellen van het ouderschapsplan: gratis ouderschapsplan

Na samenwonen je ouderschapsplan laten registreren: Ook als je het samengewoond kan je, als je uit elkaar gaat, een ouderschapsplan opstellen. In dat ouderschapsplan kan je alle afspraken neerleggen die jullie over de kinderen maken.

5 tips bij ouderschapsplan

Dit zijn 5 goede tips voor je. Lees ze maar eens door en laat ons weten of je er wat aan hebt. Zo kunnen we onze service steeds verbeteren.

    Comment Section

    0 reacties op “Hoe maak je een ouderschapsplan

    Plaats een reactie