We helpen je graag
Stel je vraag

Page content

Inkomsten en uitgaven na scheiding

inkomsten en uitgaven na scheidingVaststellen van inkomsten en uitgaven na scheiding is de tweede stap in het 10-stappenplan. Tijdens de echtscheiding moet het vermogen worden verdeeld. Naast het vermogen bestaat er ook de dagelijkse geldstroom: boodschappen, huur, hypotheek, kleding, vakanties etc. Om een redelijke verdeling te maken moet eerst duidelijk worden wat het gebruikelijke patroon is. Stel eerst duidelijk vast wat er eigenlijk te verdelen is.

Echtscheiding en gezamenlijk vermogenKlik hier om direct je overzicht te downloaden!

Verdeling

Met een kostenverdelingsoverzicht kan je de bedragen invoeren die er dagelijks, wekelijks of maandelijks uitgegeven worden en binnenkomen. Je kan zo ook een schatting maken van de toekomstige situatie, na de echtscheiding.

Kostenverdelingsoverzicht aanvragen

Vraag hier een kostenverdelingsoverzicht aan om inzicht voor jezelf te creëren over je inkomsten en uitgaven na scheiding. Door je naam en e-mail hieronder op te geven krijg je toegang tot een excel formulier. Deze kan je invullen en meteen krijg je inzicht in je financiële cashflow nu en na de echtscheiding.

Onderhandelen

Na invullen van het kostenverdelingsoverzicht, je inkomsten en uitgaven, weet je waarover jullie kunnen gaan onderhandelen en wat de ruimte (of het tekort) is om alimentatie te gaan betalen of ontvangen. Ook krijg je een beter zicht op hoe de financiele situatie er na de scheiding uit zal (kunnen) zien.

Ga terug naar: scheiden in 10 stappen