Recensies | Wat vinden zij van Stichting Oprecht Scheiden

Recensies | Wat vinden zij van Stichting Oprecht Scheiden

Het leuke van recensies is dat je een schouderklopje van een ander krijgt. Nadat je je scheiding via Stichting Oprechtscheiden hebt afgerond, krijg je van ons een mail met een aantal vragen. Hiermee kan je aangeven wat je goed vond gaan, wat er beter kon, of je kan tips geven waardoor we nog beter kunnen inspelen op de vragen van onze clienten. Voor ons is de informatie uit deze recensies heel belangrijk. Zo kunnen we iedere echtscheiding nog weer beter aanpakken dan de vorige.

Hieronder een paar recensies die wij deze week hebben ontvangen. Sabrina, Bart, Edwin en John hebben voor ons op de mail gezet hoe hun scheiding is verlopen.

Wat vinden zij van Stichting Oprecht Scheiden

Sabrina, 10 oktober 2016

I needed help for every step of the divorce as I don’t speak Dutch and I had no idea how to proceed. So I needed advises on how to reach an agreement with my (now ex) partner, if it was legal acceptable and then I needed to be guided to all the steps (which documents to provide, which steps the lawyer should take and the time expected for the judge to make the final decision). SOS helped me through all the steps listed above. I would recommend SOS to others because everybody was nice and available, in person, on the phone and via e-mails.

Bart, 9 oktober 2016 

Wat ik bij mijn scheiding nodig had was deskundig advies en hulp bij de afhandeling van de scheiding waarbij de toekomst van het kind voorop staat. Door mijn scheiding via SOS te regelen ben ik het meest geholpen met de makkelijke manier van het invullen van alle documenten en keuzes maken. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat het een prettig bedrijf is om mee in zee te gaan. Zij hebben de toekomst van het kind voorop staan, wat naar mijn mening het belangrijkste binnen een scheiding is. Mijn advies voor verbetering zou zijn, meer contact met de klant/client en iets meer hulp bij het maken van keuzes en uitleg.

Edwin 9 oktober 2016

Wat ik nodig had bij mijn scheiding was een partij die ons kon uitleggen en begeleiden bij de echtscheiding. Het belangrijkst vond ik dat ik een overzicht kreeg van alle factoren die nodig zijn om een scheiding compleet te maken. Ik ben door de medewerkers van de stichting duidelijk, vriendelijk, snel en goed geholpen. Ook onze vragen en mails zijn vlot beantwoord. De samenwerking met onze aangewezen advocaat liep ook zeker voorspoedig.

John, 6 oktober 2016

Voor mijn scheiding zocht ik een advocaat die gespecialiseerd was in buitenland scheidingen. Omdat wij in het buitenland wonen en niet naar Nederland wilden komen voor de scheiding hebben wij onze scheiding door Stichting OPrechtscheiden laten regelen. Dat was makkelijk omdat alles via mail en beeldscherm kon. Vooral bedankt aan Anouk die snel reageerde op al onze vragen.

Nog meer recensies?

Dit waren 4 recensies die we de afgelopen week hebben ontvangen. Op onze site staan nog veel meer recensies. Wil je er nog een paar lezen? Ga dan naar; wat zeggen anderen over ons.

Ga je scheiden?

Gaan jullie ook scheiden en ben je op zoek naar een goede manier om je scheiding te regelen? Neem dan even contact met ons op via 0900-588 88 88 of stuur een mail naar info@oprechtscheiden.nl.

Over de schrijver
Mijn naam is Mirjam Timmerman en ik ben jurist. Ik ben in 1993 afgestudeerd in het Internationaal recht. Samen met mijn collega, ben ik een van de initiatiefnemers van Stichting Oprecht Scheiden. In onze echtscheidingspraktijk hebben wij dagelijks met scheidingen te maken. Ook privé zien we het scheidingsleed om ons heen. Met onze stichting hebben wij ons ten doel gesteld mensen in een scheidingssituatie zo goed mogelijk te helpen. We houden van ons werk en proberen daarom altijd te streven naar de hoogste kwaliteit. We zorgen voor constante bijscholing en blijven in ons vakgebied op de hoogte van wat speelt. Met onze stichting willen we een platform bieden waar alle informatie over scheiden samenkomt. We vinden dat goed geïnformeerde mensen beter in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen. Dat voorkomt veel ruzie en beperkt ook de last die de kinderen hebben van een scheiding.
Reactie plaatsen