Wat vinden anderen van Stichting Oprechtscheiden?  


Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor alles wat er gedaan is en de mega snelle afhandeling! 

Echt onze complimenten!


We wensen natuurlijk niemand een scheiding toe. Maar als het dan toch moet gebeuren zullen we jullie aanraden. 

vinkje stichting oprechtscheiden
Naam bij redactie bekend, 15 apr 2024

Wij willen jullie via deze weg nogmaals even bedanken voor alle service en mega snelle afhandeling van alles! 29 feb was alles ingediend en de week erna was de beschikking er al, bizar snel. 

We zijn jullie zeer dankbaar! En ookal wens je niemand een scheiding toe, wij zullen jullie aanraden mocht dit in onze omgeving nodig zijn.

vinkje stichting oprechtscheiden
Angela, 24 mrt 2024

Een Betrouwbare Gids in Moeilijke Tijden dat is wat Stichting Oprecht Scheiden voor mij betekent. Via internet kwam ik terecht bij Sichting Oprecht Scheiden, de dienstverlening is niet slechts juridisch, maar ook empathisch en gericht op het welzijn van alle betrokkenen en dit lees je ook op hun site "scheiden zonder ruzie"!


De persoonlijke benadering en deskundige begeleiding door Mirjam was uitzonderlijk. Ze bood mij niet alleen een luisterend oor, maar ook bruikbare adviezen om de emotionele last te verlichten.Ik waardeer de transparantie en eerlijkheid van SOS. Alle communicatie verliep helder en tijdig. SOS heeft me geholpen om de controle te behouden in een periode van onzekerheid en hierdoor voelde ik me goed geïnformeerd en zelfverzekerd.


Ik raad Stichting Oprecht Scheiden ten zeerste aan iedereen die op zoek is naar niet alleen juridische bijstand, maar ook naar een betrouwbare partner tijdens een emotioneel uitdagende periode.

vinkje stichting oprechtscheiden
Aziza, 5 feb 2024

Hallo Mirjam, jij en jouw team bedankt voor het regelen van onze scheiding. Top gedaan. Dank je wel. Veel gezondheid en geluk toegewenst voor jullie allen.

Mvg

Nel

vinkje stichting oprechtscheiden

Nel, 14 jan 2024

Via de zoekterm 'scheiden op Curaçao' ben ik bij SOS terecht gekomen en door de reviews kreeg ik vertrouwen in de stichting.

Vanaf het allereerste begin was het online contact (via de mail) prettig, snel en professioneel. Al onze vragen werden binnen 1 dag beantwoord. Laagdrempeligheid, geruststelling en vertrouwen is ook wat bij mij naar boven komt. Stap voor stap werden we begeleid in het gehele proces tot aan de uitspraak en inschrijving bij de gemeente. 

Hartelijk dank voor jullie begeleiding.

vinkje stichting oprechtscheiden
Gerdine 13 okt 2023

Nogmaals heel erg bedankt voor het afhandelen van onze scheiding. Ik ben er blij dat ik voor jullie heb gekozen om dit te doen.


Alles was en is heel duidelijk.

vinkje stichting oprechtscheiden
Esther, 18 sept 2023

Beste Sandra,


Bedankt voor het fijne bericht en het werk dat jullie hebben verricht. Ik heb van Normand begrepen dat wij ook nog een beoordeling ergens kunnen achterlaten, ik doe dit graag.


Ik ben superblij dat dit nu voorbij is en ik mijn vrijheid weer terug heb. Het leven (in Costa Rica) kan nu eindelijk echt gaan beginnen en hebben mijn zoontje en ik een mooi en dramavrije toekomst voor ons liggen.


Ik wil Normand ook nog graag bedanken voor het begeleiden van de zeer emotionele online meeting. Ik had me voorgenomen rustig te blijven, maar helaas was ik nog niet ver genoeg in mijn helingsproces om de kalmte te bewaren. Mijn excuses voor hiervoor.


Mijn dank is groot voor het mooie werk dat jullie en de advocaat hebben gedaan. Heel veel succes met toekomstige zaken.


Warme groet,

Jayne

vinkje stichting oprechtscheiden
Jayne, 24 aug 2023

Beste Normand,  Allereerst kijken we met veel plezier terug op het fijne mediation gesprek waarvoor we je erg dankbaar zijn. Daarbij willen we ook nog aangeven dat we heel erg blij waren met je tips over hoe we de kinderen moesten aangeven dat we gingen scheiden.


Het moeilijke moment was afgelopen zaterdag maar mede dankzij jouw tips hebben de kinderen het goed opgepakt en wordt er nu goed gesproken over de situatie met onze kinderen.


Nogmaals onze dank is erg groot hiervoor. 


Fijne avond gewenst. 


Met vriendelijke groet,
Johan en Susan

vinkje stichting oprechtscheiden
Johan en Susan, 3 aug 2023

Wij wonen in het buitenland en waren op zoek naar een mediator die ons zou kunnen helpen met onze scheiding. Omdat we beiden uit NL. komen wilden we ook in NL. scheiden omdat dat veel sneller is. Via het internet kwamen we bij Stichting Oprecht Scheiden terecht. Via hun site kun je een begin maken met het convenant en je zit nog nergens aan vast. De communicatie verliep via e-mail en whatsapp en was zeer persoonlijk. Vooral omdat wij nog in dubio zaten of scheiden wel het beste was. Hun geduld is goud waard! 


Een gesprek met de mediator maakte veel duidelijk en gaf ook nieuwe inzichten. Een tijdelijke stop in het proces was dus gewoon mogelijk zonder kosten! Ook werden we goed geïnformeerd over de kosten (what you see is what you get) en ook of er nog een vergoeding mogelijk was als je inkomen te laag is. Heel fijn om te zien hoe zij zich ook daarvoor hebben ingezet.


Uiteindelijk hebben we toch besloten te gaan scheiden en dit gaat natuurlijk gepaard met pijn, verdriet, woede enz. Tijdens de gesprekken met de Mediator liep dit vaak hoog op, maar Stichting Oprecht Scheiden bleef geduldig en heeft ons goed kunnen helpen. Samen hebben we het convenant opgesteld en is het uiteindelijk tot de scheiding gekomen. De samenwerking met hun advocatenkantoor liep ook goed. Erg persoonlijk, een telefoontje indien nodig en duidelijke informatie.


Enig puntje van aandacht: omdat wij in het buitenland wonen zijn er soms andere regels inzake pensioen of alimentatie. Wij hadden gedacht dat de medewerkers meer kennis zouden hebben van de buitenlandse regelgeving en ons ook zou kunnen zeggen wat beter zou zijn in onze situatie. Maar het is echt een Nederlandse scheiding, volgens de Nederlandse wetgeving.


Al met al: competent, zeer vriendelijk, netjes en discreet en menselijk.


Stichting Oprecht Scheiden, hartelijk bedankt!

vinkje stichting oprechtscheiden
E.K. 18 juli 2023

Stichting Oprecht Scheiden, heeft onze scheiding vanaf het begin tot aan het einde verzorgd. Wij hadden een gecompliceerdere situatie aangezien wij in België woonde, maar ze hebben ons heel goed op maat begeleid.

Ze leveren goed en professioneel werk. Maar zijn ook enorm begaand en empatisch, ook tijdens het mediation gesprek en tijdens het doornemen van het convenant.

Ook de communicatie was duidelijk, snel en goed.

Met vragen en twijfels kun je hun contacteren. Voor ons een dikke 10 voor hun service. Ik zou het iedereen aanraden die gaat scheiden.

vinkje stichting oprechtscheiden
Nerina, 27 apr 2023
Stichting Oprechtscheiden heeft mijn scheiding vanuit het buitenland goed, zorgvuldig en snel geregeld. Een hele zorg minder, als je op een ander continent woont en zelf niet aanwezig kan zijn. De mediation was erg fijn en adequaat.
vinkje stichting oprechtscheiden
Naam bij redactie bekend - 17 apr 2023

Erg goede ervaring. Snel alles geregeld en dat vanuit het buitenland. En ze denken erg goed met je mee. Ook wordt alles goed uitgelegd.

vinkje stichting oprechtscheiden

Renate, 29 mrt 2023

Scheiden in Nederland vanuit het buitenland is prima mogelijk. Vooral als je goede begeleiding weet te vinden in de vorm van een professioneel en mensgericht bedrijf als SOS.

Zeker als je nog een wat mediation nodig hebt om het eens te worden over het convenant, zit je goed bij SOS.

Wij hebben de contacten als zeer eerlijk en aangenaam ervaren en we bevelen Stichting Oprecht Scheiden dan ook van harte aan.

vinkje stichting oprechtscheiden
Globosan, 6 mrt 2023

Ik voelde mij gehoord bij Mirjam van Stichting Oprecht Scheiden. Alles verliep soepel en zeer vlot. De echtscheiding heeft maar 2 maanden geduurd. Ook de medewerkers van SOS werken allemaal professioneel, vriendelijk, duidelijk, reageren snel en dit allemaal op een afstand via mail/app contact. Kortom ik ben zeer, zeer tevreden over hun werkwijze en wil iedereen aanraden om zijn echtscheiding snel, vakkundig te laten verlopen via Stichting Oprecht Scheiden. Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar, betrouwbaar en servicegericht!

Voor mij een dikke 10!!!!

Stichting Oprechtscheiden: Bedankt voor je mooie review Samira!

Samira: Geen dank! Mijn review komt oprecht vanuit mijn hart! Ik ben blij dat je het mooi vind ik zal jullie zeker aanraden bij bekenden familie en vrienden die hun buitenlandse echtscheiding snel willen regelen!

Heel erg bedankt dat je contact met mij had opgezocht destijds anders had ik het links laten liggen ivm de hoge kosten voor een vertaling van een echtscheiding naar marokkaans recht. Nu kan ik met een gerust hart verder met mijn leven en voel ik me vrij!

Ik wens jullie heel veel succes met de komende zaken die gaan komen voor de toekomst.

vinkje stichting oprechtscheiden
Samira, 21 feb 2023

Het team van Oprechtscheiden.nl is zeer deskundig en zorgvuldig te werk gegaan. Ik vond het heel prettig dat ik het juiste advies heb ontvangen en dat ik werd ontzorgd. 

Wat ik ook erg bijzonder vindt is dat zij bleven navragen hoe alles gaat en wat ze nog konden doen om het proces te vergemakkelijken. Ik waardeer ook het geduld en opvolging, zelfs op momenten wanneer ik of mijn ex niet toegekomen waren aan het leveren van input. Kortom een mooie 10 voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.

vinkje stichting oprechtscheiden
Lisa, 13 feb 2023

Eerst hadden we een advocaat kozen en dat ging maar langzaam en bleek ook nog eens duur te zijn

Via internet verder gaan zoeken daar kwamen we wat mogelijkheden tegen.

Wij hebben voor "Stichting scheiden" gekozen omdat principe het snel en online kan regelen.

Mirjam van oprechtscheiden is zeer gedreven en denk met je mee, je kan zelf alles online invullen zonder er direct aan vast te zitten.

Als je dan verder wens te gaan wordt er online een concept convenant opgesteld die je vervolgens kan doornemen

en nog steeds aangepast kan worden tot alles naar wens is.

je wordt in het hele traject via mails en de website prima op de hoogte gehouden.


Al met al als je goed begeleid wil worden en ook de kosten laag wil houden raad ik je oprechtscheden.nl zeker aan.


voor ons 10 punten voor deze werkwijze

vinkje stichting oprechtscheiden
Ton, 10 feb 2023

Ontzettend bedankt voor de snelle, accurate, vriendelijke en respectvolle dienstverlening!

Ik zag in het begin heel erg op tegen “het papierwerk” maar St. Oprecht scheiden heeft dit zoveel mogelijk uit handen genomen en deze zorg OPRECHT verlicht! 


Heel erg bedankt voor alles!


Ik meen elk woord ik ben heel tevreden over de dienstverlening en ondanks dat ik niemand een scheiding toewens zal ik jullie als het nodig is zeker aanbevelen.

vinkje stichting oprechtscheiden
Phatima Stefenie, 13 jan 2023

Ik wil je harstikke bedanken voor alles ik had 100% alle vertrouwen in jullie jullie hebben mijn erg geholpen met alles en harstikke snel alles geregeld hiervoor geef ik jullie een 10 ! 


‘Sos’ jullie zijn beste bedrijf ooit 

vinkje stichting oprechtscheiden
Mariem, 23 dec 2022
Ik vond dat jullie mij heel goed hebben geholpen en het ging snel .echt bkij met jullie hulp.Thanks
vinkje stichting oprechtscheiden
Anoniem, 22 dec 2022

Hi

Ik wil jullie voor alles bedanken. 

Ik wenst jullie allemaal fijne feest dagen.

Mensen als jullie zijn nodig op deze wereld.Keep it up.

vinkje stichting oprechtscheiden
Herbert, 22 dec 2022
Ik vind het contract en het begrip en verloop mbt scheiding  erg prettig verlopen en danken u ook voor de begeleiding.
vinkje stichting oprechtscheiden
Trudy, 21 dec 2022
Hartelijk dank voor jullie diensten hoor. Het heeft allemaal even geduurd maar wij hebben de tijd nodig gehad voor dit proces en hebben daar van jullie (steeds zonder overbodige druk) van jullie de tijd voor gekregen.
vinkje stichting oprechtscheiden
Jerome, 6 dec 2022

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van Stichting Oprecht Scheiden. 

Er is veel aandacht voor de gelijkwaardigheid van beide partijen en wordt belang gehecht aan het volledig informeren van beide partijen. 

Mijn inziens is het door de stichting mogelijk gemaakt om op een eerlijke manier te scheiden, waarbij geen van beide tekort gedaan is.


Het proces verliep spoedig en heeft slechts enkele weken geduurd. Het langste wachten bestond uit de afwikkeling van de rechtbank. Respons op vragen kwam spoedig, duidelijk verwoord en volledig.


Kortom, mijn inziens is de stichting een aanrader om spoedig en goed geregeld te scheiden.

vinkje stichting oprechtscheiden
Melissa, 4 nov 2022
Jullie betrokkenheid persoonlijke benadering en snelle reacties hebben het proces voor mij dragelijk gemaakt. Ik zou jullie zeker aanraden aan andere. Bedankt
vinkje stichting oprechtscheiden
Naima, 3 nov 2022

Ten eerste wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie fijne hulp bij de scheiding. 

Het liep buiten verwachting goed, ik ben blij dat het allemaal afgehandeld is.

Ook de uitleg ondanks dat mijn beeld wegviel was duidelijk en goed.

Gelukkig kan ik deze periode afsluiten en mijn leven verder vervolgen.

Dank voor alles.

vinkje stichting oprechtscheiden
Jolanda, 31 okt 2022

Bedankt voor alle hulp en ondersteuning bij de scheiding. In tijden waarin alles onzeker is, is het erg fijn dat jullie dit deel uit handen nemen. Deskundige begeleiding en erg duidelijk over welke stappen er genomen moeten worden!

vinkje stichting oprechtscheiden
Li-Anne, 27 sept 2022
Wij zijn zeer tevreden over de diensten die de stichting verleend. Het was allemaal heel duidelijk en stap voor stap stap ging de scheidingprocedure zonder stress of gedoe. De medewerkers zijn heel vriendelijke, snel en duidelijk.
Stichting sos is zeker een aanrader.
vinkje stichting oprechtscheiden
Wardia, 27 sept 2022

Ik vond het heel fijn dat jullie mijn scheiding in Marokko hebben afgehandeld. Zelf had ik er veel stress van, maar ben blij dat ik het uit handen heb gegeven en dat alles zo goed geregeld is door jullie. Nogmaals heel erg bedankt.... groetjes Amin

vinkje stichting oprechtscheiden
Amin, 18 aug 2022

Ik heb een enorme positieve ervaring met oprechtscheiden. Om te beginnen stond er zoveel informatie op de website dat ik snel het proces in gang kon zetten. Na het opleveren van de documenten is het voor mij heel snel gegaan. En was het wachten op de mail dat het geregeld was. Echt een aanrader als je ontzorgt wilt worden.

vinkje stichting oprechtscheiden
Hanban, 18 aug 2022

Thank you for helping me in times of a low point in these financial times. Thank you for what you do... thank you for just being you..Thank everyone behind the scenes in the offices I am truly grateful for what you do.   A friend,  William L 

vinkje stichting oprechtscheiden
William, 5 aug 2022

Ik heb de samenwerking zeer prettig ervaren ... altijd goed advies en een vlotte samenwerking ... ik raad jullie te zeerste aan.

vinkje stichting oprechtscheiden
Angie, 7 aug 2022

Hartelijk dank voor jullie hulp en de openheid en eerlijkheid en professionaliteit waarmee jullie werken.

Ik ben zeer tevreden met jullie geleverde diensten en jullie zijn zeker aan te bevelen voor mensen die willen scheiden.

vinkje stichting oprechtscheiden
Sandra H, 5 aug 2022

Hartelijk dank nogmaals voor je hulp, het was erg fijn dat iemand zo vriendelijk antwoordde, zeker toen ik nog wat meer in de stress zat over die scheiding.

vinkje stichting oprechtscheiden
Wilma, 26 juli 2022

Dankjewel voor alle hulp. Ik Weet niet hoe ik mn scheiding in Marokko anders had kunnen regelen vanuit Nederland.

vinkje stichting oprechtscheiden
Mohamed, 18 juli 2022

Dank jullie voor de goede zorgen. Ondanks alle gevoelens die er bij komen kijken heb ik jullie handelen als een stukje rust ervaren. Heel erg prettig. Daarnaast de tijd en en de duidelijkheid die jullie gaven was enorm fijn. Dank jullie allemaal voor de inzet. 


Groetjes Natalie

vinkje stichting oprechtscheiden
Natalie, 30 juni 2022
Dhr. Jones heeft mij tijdens het telefonisch consult bijzonder goed geholpen. Hij dacht goed mee, was op de hoogte van het internationaal recht en gaf deskundige info hierover. Uiteindelijk resulteerde dit in een goed onderbouwd advies. Ik ben te spreken over SOS en kan ze ten zeerste aanraden
vinkje stichting oprechtscheiden
T. Bontes, 2 juni 2022

Ik jullie hartelijk bedanken voor het werk dat jullie hebben verricht met betrekking tot onze scheiding. Ik ben echt tevreden over hoe is het gegaan. Uiteraard zal ik jullie aanraden aan iedereen die zijn scheiding wil regelen. Nogmaals bedankt. 

Met vriendelijke groeten, 

vinkje stichting oprechtscheiden
Elyazid, 1 juni 2022
De manier waarop de scheiding is verlopen kwam bij mij " relaxed" over. We kregen genoeg ruimte om alles rustig te regelen (wat al moeilijk genoeg is). De mensen waarmee we contact hadden waren netjes en rustig en het gesprek via internet ging ook goed. De overall indruk was goed en ik wil jullie bedanken voor jullie service.
vinkje stichting oprechtscheiden
Pieter, 12 mei 2022
Een goede ervaring we zijn snel en duidelijk geholpen.
vinkje stichting oprechtscheiden
Ieneke, 29 apr 2022
Mijn ervaring is zeer positief. Duidelijke uitleg over de stappen die genomen moeten worden. Als ik vragen had kreeg ik snel antwoord. Zelf mijn scheiding een tijd op pauze zetten was geen enkel probleem. Zeer tevreden over jullie.
vinkje stichting oprechtscheiden
Naam bij redactie bekend, 28 apr 2022
Naar volle tevredenheid afgehandeld.
vinkje stichting oprechtscheiden
Thom, 28 apr 2022
Ik heb het als heel prettig ervaren. Alles werd duidelijk uitgelegd, als er vragen waren werden die ook snel en goed beantwoord. Scheiden doe je niet voor je plezier maar door jullie deskundigheid is het proces zo pijnloos mogelijk verlopen. Dank jullie wel daarvoor. Groet Jose Voorn
vinkje stichting oprechtscheiden
Jose, 19 apr 2022
Ik heb procedure van mijn scheiding als zeer prettig ervaren. Altikd een goed contact en snelle reactie. Er is grondig en duidelijk te werk gegaan en vooral erg snel. Ook heb ik het contact met de mediator en de advocaat als prettig ervaring. Echt een aanrader zeker als je een simpele scheiding hebt met de volledige medewerking van beide vond ik deze online manier erg prettig. Ondanks dat alles online ging was het contact betrokken en persoonlijk.
vinkje stichting oprechtscheiden
Naam bekend bij redactie, 8 apr 2022

Het proces heeft er voor gezorgd dat het vlot en zonder stress is verlopen.

Erg duidelijk! wat fijn is in deze situaties

vinkje stichting oprechtscheiden
Willem Jan, 29 mrt 2022
SOS kwam als een geschenk uit de hemel. Ik ben in het buitenland getrouwd en wilde in Nederland scheiden. Andere mediatorbedrijven wisten hier geen raad mee en hebben ons veel kostbare tijd (en geld) gekost. SOS reageert snel op emails en telefoontjes. Daarnaast deden ze moeite om onze situatie te begrijpen en boden ondersteuning aan om de scheiding spoedig te kunnen laten verlopen ondanks de moeilijke situatie. Ik heb geen slecht woord voor SOS, ze hebben ons super goed geholpen. Als we SOS vanaf het begin hadden ingeschakeld, dan had dat ons veel tijd en moeite gespaard. Onze complimenten, onze dank is groot.
vinkje stichting oprechtscheiden
Naam bekend bij redactie,  22 mrt 2022

Een formeel iets wat geregeld moest worden is door Sandra en Normand echt op een heel prettige manier voor ons geregeld. Wij wilden het beste voor elkaar en daarin hebben we uitstekend advies gekregen en vooral een ontzettend waardevol en begripvol gesprek gehad waarin we dingen hebben geregeld. Alle processen werden heel duidelijk uitgelegd en begeleid. Ik kan niets anders dan een enorm compliment geven over hoe wij dit proces hebben ervaren.


Oprechte dank hiervoor!

Guido en Mandy, 24 feb 
Ik heb Stichting Oprechtscheiden online gevonden. Aangezien ik de website erg duidelijk vond en het aansloot bij mijn situatie omtrent een scheiding die ik wilde gaan doorzetten besloot ik contact te zoeken. Mirjam, de jurist, was extreem behulpzaam en geduldig. Zij had al het begrip voor onze situatie die toch meer tijd kostte dan ik had gehoopt. Uiteindelijk heb ik helaas een eenzijdige scheiden moeten gaan opzetten waardoor ik met een ander kantoor verder moest, dit vond ik erg jammer want de zorgzaamheid en expertise van Stichting Oprechtscheiden en in mijn geval met name Mirjam beviel mij ontzettend goed!
Alain, 18 feb 2022
Goede middag, bedankt voor het regelen en het verwerken van de scheiding van tafel en bed, en het soepele verloop ervan.
Jolanda, 18 feb 2022

Beste  Sandra Jones en alle medewerkers van SOS.


Namens ik en mijn gezin en Ex-partner wil ik jullie bedanken voor jullie inzet en hulp.

We hebben het als zeer prettig en positief ervaren. En dat het online ging vonden we prettig ook konden we onze vragen bij jullie kwijt. 

Dankjewel dat de  scheiding  best wel vlot gegaan  is.

Eindelijk is het voorbij alleen nog wachten op een woning  voor mijn ex-partner. En dan kunnen we allemaal verder gaan met ons leven.

Mercy, 16 feb 2022
Ik wil een korte revieuw schrijven over jullie hulp die jullie ons geboden hebben .
Ze hebben ons zo goed geholpen .
Het gesprek met Normand de mediator liep goed het was fijn dat we het online konden regelen ook met de advocaat Sandra Jones. we hebben het als goed ervaren
Ik vond het moeilijk om de eerste stap te zetten om de scheiding aan te vragen.
Maar had toch besloten om door te zetten.
Zonder jullie hulp hadden we het niet kunnen waarmaken
Ik raad een ieder aan die ook in een situatie verkeerd en denkt ik zie het niet meer zitten in mijn huwelijk schroom niet om hulp te zoeken bij SOS
Je kan je vragen stellen en je wordt goed geholpen. Fijn dat jullie bestaan en dat jullie veel meer mensen mogen helpen.

Dankjewel SOS Medewerkers voor jullie hulp nogmaals.
Nu wordt het weer tijd om verder te gaan met ons eigen leven dank zij jullie als jullie er niet waren geweest waren wij nog steeds in deze situatie gebleven.

Ons dank is groot.
Marcelien 10 feb 2022

Een echtscheiding via SOS is zeer aan te raden. Ik wil jullie bedanken voor de prettige en zeer aangename  begeleiding. Voor de zorg, aandacht, geduld en respect krijgen jullie een dikke tien van mij.

De begeleiding was zo fijn en het viel achteraf reuze mee. Ook de afwikkelingstijd is heel vlot gegaan.  Ik zal jullie met veel plezier aan iedereen aanbevelen! Mijn hartelijke dank hiervoor

en wellicht tot ziens op 'n feestje in de toekomst

Nous 26 jan. 2022
Oprecht scheiden klonk ons goed in de oren en dat is prima gelukt met deze stichting. Wij hadden geen haast en wilden zorgvuldig te werk gaan en SOS heeft ons daar prima de ruimte voor gegeven.
Nadat we met behulp van de online formulieren in ieder geval een begin hadden gemaakt met de procedure waren er andere zaken die we eerder geregeld wilden hebben. Mirjam heeft een paar keer contact opgenomen om te vragen hoe het ermee stond, zonder aan te dringen. Toen we eindelijk zover waren kunnen we in een rap tempo alsnog zaken snel en zonder hoge kosten afronden. Wat ons betreft een prima partij om zaken mee te doen.
Edwin, 18-1-2022
Onze situatie was iets wat gecompliceerder omdat we beide in het buitenland wonen en ook nog in verschillende landen.
Met de enorme hulp en creativiteit van Mirjam en team is het allemaal perfect verlopen.
De communicatie was buitengewoon goed en duidelijk.

Ik kan SOS niet genoeg bedanken voor de enorme hulp.

Ik kan iedereen die met een scheiding begint deze stichting 100% aanraden.
Ze zijn TOP.
Jeroen 14-1-2022

Beste Sandra, 

Als eerste wil ik jullie bedanken voor het afronden van ons scheiding. Ik ben erg tevreden over hoe is het gegaan. Jullie hebben ons veel stress en tijd gespaard, Bedankt daarvoor. 

En nu nog de inschrijving in Marokko. Ik hoor graag van jullie over hoe en wat gaat gebeuren. 

Elyazid 24 dec 2021
De procedure verliep allemaal professioneel en soepel.
Bedankt voor jullie hulp.
Margot 25 nov 2021
Zowel ik als mijn ex-partner vonden het ontzettend prettig om via SOS te scheiden. De medewerkers zijn vriendelijk, competent en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het hele scheidingsproces was uiteindelijk veel makkelijker dan we van tevoren hadden bedacht - door de goede hulp van SOS was het snel en eenvoudig voor elkaar. Veel dank!
Marlies, 2 dec 2021
Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle hulp rondom de echtscheiding. We zijn erg tevreden met jullie geweest en we zijn erg blij dat alles op een soepele manier is afgehandeld. Tot de dag van vandaag is alles zonder problemen verlopen en dat is voor iedereen erg fijn.

Sammy Jo, 18 nov 2021

Ook ik zou jullie via deze weg nog willen bedanken voor jullie hulp, moeite en tijd die jullie in ons hebben gestoken.

Sammy Jo gaf het al aan in onderstaande mail en ik kan het bevistegen, we zijn erg tevreden over hou jullie ons hebben geholpen en hoe soepel alles is gegaan en gaat.

Mo, 18 nov 2021
Een scheiding regelen via SOS is ervaren als zeer gemakkelijk en prettig. Alle medewerkers waar je mee in contact komt zo ook de mediator en advocaat zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wist niet dat online scheiden zo eenvoudig kon zijn. Een hartelijke dank voor SOS die de hele scheiding snel en goed geregeld hebben.

Manon, 2 nov 2021

Onze ervaring met u was zeer prettig zeer deskundige en zeer goed verlopen.
Duidelijk en in goed overleg bij het niet snappen goed telefonisch uitleg gekregen . Wij raden zeker u bedrijf aan om op een simpele en zeer snel manier van scheiden.

 Johanna, 19 nov 2021

Mijn ervaring bij SOS was positief en begeleidend. De begeleiding ging heel vlot en de informatie was zorgvuldig gegeven. De communicatie was heel erg nauwkeurig, iedereen was bereikbaar en de vragen waren snel beantwoord. Tijdens het hele process was er begeleiding. Ook is er het gemak om alles online te doen. Het was een goede ervaring. Bedankt voor jullie hulp en begeleiding!
Zakaria, 4 okt 2021

Dank u voor alle hulp. Ben zeer tevreden.

 Roelof, 3 aug 2021

Mijn oprechte waardering hoe jullie het traject hebben opgepakt. Daarom wil ik jullie ook namens mijn ex partner ontzettend bedanken voor de goede begeleiding, aandacht, geduld, flexibiliteit, respect, openheid, klantvriendelijkheid en goede advies.

Ondanks dat alles op afstand en digitale is gegaan, kan ik "wanneer ik terugkijk" alleen maar tevreden zijn over de manier waarop we tijdens de scheiding met de juiste aandacht en structuur zijn geholpen. Tevens de loketfunctie die gedurende deze scheiding was beschikbaar.

De contacten met jullie, de mediator tijdens de scheiding waren fijn, transparant en efficiënt, evenals het eindgesprek met de advocaat.

Tenslotte waardeer ik de snelheid waarmee deze scheiding in een redelijke tijd is afgewikkeld. 

Nogmaals bedankt

Najia en Hassan, 5 okt 2021

De scheiding is rond! Hartstikke bedankt voor de samenwerking, ik heb dit als fijn ervaren. 


Ik heb de online meeting als fijn ervaren en alle contact daarnaast, mailtjes werden snel beantwoord. Bedankt daarvoor! 

Joyce, 24 juli 2021

Mijn ervaring was zeer goed. Ik had voor de scheiding niet van jullie gehoord maar ben blij dat ik in contact met jullie ben gekomen. Jullie hebben er voor gezorgt dat een proces dat opzichzelf toch emotioneel is en niet altijd makkelijk, soepel en professioneel is verlopen.
Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp. Ik zal niet zeggen tot de volgende keer maar ik zal jullie service zeker aanraden wanneer dit een keer nodig mocht zijn bij iemand anders.
Dankjewel!

Caroline, 28 juni 2021

Geachte mevrouw bedankt voor uw moeite ik had niet verwacht dat u dit zo snel Voormekaar hebt gekregen er zijn veel mensen naar Marokko geweest om te scheiden en ze hebben het niet Voormekaar gekregen duurt telang en zelfs hun vliegticket en veel geld kwijt en je moet ook op en neer reizen van stad tot stad ik ben u dankbaar u bent ervaren ik ben blij zeer tevreden u hebt het fantastisch gedaan ongelooflijk geweldig. ik dank u met vriendelijke groet
Spencer, 16 juni 2021
Ik heb de stukken vandaag ontvangen, heel erg bedankt daarvoor.
Mijn ervaring met jullie advocaat kantoor of stichting, is heel erg fijn.
Het kantoor is erg behulpzaam, professioneel en accuraat.
Nogmaals bedankt.
Jullie ook veel succes.
Groet,
Naima
Naima 8 juni 2021
Scheiden is vlot, makkelijk en in mijn opinie goedkoop geregeld via Stichting Oprecht Scheiden.
Mijn situatie was ingewikkeld; geen contact meer, getrouwd in het buitenland, daarna beide verhuisd naar een ander land. Ik had het daardoor een tijdje van me afgeschoven, maar met hulp van SoS was het eigenlijk erg simpel te regelen. Goede ervaring, zeker aan te raden!
Eventueel verbeter punt, ik heb eigenlijk geen gebruikt gemaakt van de Echtscheidingsapp. Alles is via email geregeld. Dit kan eventueel aan mezelf liggen, maar ik raad aan om het gebruik van de app wellicht meer aan te moedigen.
Noortje, 7 juni 2021
Ik ben heel tevreden hoe het is gegaan. Steeds een snelle en heldere communicatie via de mail en het gesprek met Normand was naast deskundig ook erg menselijk en begripvol. Dat heb ik heel erg gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor, ik ga goed verder,
Corrie, 10 mei 2021
Prima ervaring met SOS. Duidelijke werkwijze, snelle reactie en professioneel.
Maudi, 10 mei 2021
Vanavond heb ik contact gehad met Dhr Jones van Oprecht scheiden. Hij gaf mij een eerlijk en helder advies waarmee ik verder kon. Dhr Jones heeft in duidelijke en begrijpelijke taal mijn probleem geanalyseerd, zodat ik voor mijzelf nu goede beslissingen kan nemen
Annette, 1 apr 2021
Geweldige goed begeleide service !
Heel erg bedankt allemaal
Anoniem, 26 jan 2021
Oprecht Scheiden heeft volledig waargemaakt wat ze op hun website beloven: een snelle en onbureaucratische scheiding op afstand tegen vaste kosten.
Een uitkomst als je zoals wij vanuit het buitenland op afstand in Nederland wilt scheiden!
Robert, 16 mrt 2021

When the sun set on your marriage at the start of a pandemic and you are a fragile locked down person, that you don’t live in the same country and your finances are very low, it is like the sky falls on your head. You think that a divorce will be mission impossible, but that was without considering what technology and clever people can achieve. I had seen many warnings about ‘’online divorces’’ on the internet, so when my (ex)wife suggested it I was very suspicious, but we did some research and found Stichting Oprechtscheiden. Everything looked well organized, they promised a fast divorce, 100% online and offered to help us finding financial support for the divorce. To me it all sounded too good to be true, but because we had no other alternatives, we gave it a chance. I am not used to be lucky and our situation looked hopeless, so I couldn’t believe how easy everything was going, the kindness, the professionalism and the speed at which every procedures was accomplished with a pandemic in the background. They came true on every promises they made, it was fast, simple, 100% online and the most impressive of all, it was cheap! So if you’re like me and you feel unlucky in your situation, give them a call… now!

 Thank you!

François, 16 feb 2021
De samenwerking vond ik prettig, vriendelijk en correct. Er werd snel gereageerd op een vraag. Heel prettig om op afstand een vervelend onderwerp als scheiden goed te kunnen regelen. Hartelijke dank
Antoin, 8 mrt 2021
Ik heb het als zeer prettig ervaren om via Oprecht Scheiden, mijn scheiding te regelen, zeer deskundige en adequate medewerkers met verstand van zaken, ik kan het iedereen die wil scheiden van harte aanraden.
Beante, 28 jan 2020

Ik het heel prettig heb ervaren met jullie, de advocaat,  de medatior, alles. 

Afspraken zijn netjes nagekomen en de hele procedure was vooraf duidelijk en hebben jullie netjes na iedere afrondende stap nogmaals verder uitgelegd. Wat we konden verwachten,  wat we zelf wel of niet moesten doen. En in ons geval, waarbij het niet mogelijk was zelf de benodigde aktes aan te vragen, is dit van jullie kant netjes en snel gedaan.


Ik kan jullie van harte aanbevelen. Een beladen onderwerp met rust naar een goed einde gebracht. Bedankt!

Naam bij redactie bekend, 29 dec 2020
Onze scheiding is prima geregeld. Fijn om dit online te kunnen doen. Er werd steeds snel gereageerd op onze vragen en geen verrassingen.
Nico, 7 dec 2020
Het is me enorm meegevallen. Ondanks dat ik heel slecht uit de voeten kan met online -meetings [ ben een dinosaurus op de computer] is het uiteindelijk toch gelukt. Ik was heel blij met Miriam en Sandra, als ik een vraag of probleem had , kreeg ik van hen heel snel antwoord en goede duidelijke adviezen. Ik kan iedereen die met een scheiding begint deze stichting aanbevelen. Ze zijn top!!!
Jeanette, 4 dec 2020
Heel fijn geholpen toen ik mijn scheiding met mijn Australische exman moest regelen. Heel efficient en doortastend. Toen al fijn en nu jaren later moest ik voor een hypotheek mn papieren aanleveren maar kon het niet vinden (goed verstopt op zolder). Binnen een uur alles gemailed gekregen! Geen stressweekend hierdoor echt super!
Annet, 17 nov 2020

Beste Sandra,

De stukken heb ik in goed orde ontvangen. Ik ben je ontzettend dankbaar voor het verder afhandelen van mijn marokkaanse echtscheiding. Het is mij mede dankzij jullie gelukt om mijn Marokkaanse echtscheiding te laten erkennen in Marokko. Zo fijn dat ik nu ook in Marokko officieel gescheiden ben.

Ik heb er echt jaren over gedaan en wist gewoon niet meer hoe ik dit nog voor mekaar kon krijgen. Ik heb meerdere instanties ingeschakeld maar nooit zo ver kunnen komen. Er was altijd wel iets waardoor ik niet verder geholpen kon worden.

Bij Stichting Oprecht Scheiden is mijn Marokkaanse echtscheiding een feit geworden! Stichting Oprecht Scheiden doet wat het zegt en zegt wat het doet!!

De communciatie was gelijk goed en duidelijk. Er werd mij alles in duidelijk stappen uitgelegd. Mijn vragen werden iedere keer snel en duidelijk beantwoord.

Nogmaals super bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Ouafa

Ouafa, 11 nov 2020
Mijn ervaring met Oprechtscheiden was zeer fijn! De communicatie ove mijn Marokkaanse scheiding ging heel vlot en duidelijk. Ik werd in alle stappen meegenomen door Sandra. Ondanks de corona is het voor mijn gevoel snel gegaan en zijn ze hier heel professioneel mee omgegaan. Ik dacht dat het jaren zou duren door de Corona, maar het ging sneller dan verwacht. Verder is het de prijs waard gezien de moeite die je zelf moet nemen en dan nog de vraag of je het afgehandeld krijgt. Enigste wat voor mij een stukje minder was dat ik steeds met heer werd aangesproken terwijl ik een vrouw ben :)

Misschien dat anderen op kantoor hierin zich meer kunnen verdiepen en eerst goed kunnen bekijken met wie ze te maken hebben. Maar dat was slechts een klein puntje. Ben allang blij dat het zo goed en snel is verlopen. Bedankt voor alles.

Ikrame, 10 nov 2020

Mijn zoektocht naar een advocatenkantoor die mijn vaders speciale scheidingsituatie kon behandelen duurde lang en was vol met kuilen op de weg.

En toen was daar Stichting Oprecht Scheiden!

Alhoewel het voornamelijk via de mail ging heb ik warm contact met de medewerkers gehad en het meest met Mirjam die geduldig en voortvarend te werk ging.

Bij deze bedank ik haar, maar zeker ook de andere werknemers die mijn vaders zaak tot een goed eind hebben gebracht.

Moese, 29 okt 2020
Ik ben zeer tevreden over hoe de scheiding ging met jullie hulp. Het ging al met al vrij vlot. Was een duidelijke en goede communicatie. Dank jullie wel.
Anneke, 9 okt 2020

Ik ben erg tevreden hoe de scheiding is afgehandeld. De manier waarop past bij de persoon die ik ben in harmonie en op een nette manier.

Mijn dank is groot en vooral doorgaan met de manier hoe jullie dat doen.

Aicheline, 7 okt 2020
Lieve mensen,
Na al anderhalf jaar hier in Frankrijk getobd te hebben met eindeloze reeksen papier en een behoorlijk bedrag armer en waarschijnlijk nog een jaar langer traineren, ben ik via internet gaan zoeken naar een simpele mogelijkheid om onze scheiding rond te kunnen krijgen.
Ik vond daar de SOS en onze scheiding was in zeven weken compleet afgehandeld! Was zes weken geweest als wij geen fouten hadden gemaakt.
De manier waarop was voor ons zo'n verademing, elke mail werd bijna per kerende post beantwoord, alles was duidelijk en overzichtelijk. Echt Super!! En alle medewerkers waar we mee van doen kregen waren direct, helder en betrokken.
Kortom, wij zijn zeer tevreden!
Nogmaals hartelijk dank.
Inez, 15 sept 2020
Ik moet jullie echt een groot compliment maken over hoe efficiënt jullie tewerk gaan.
Alles wat jullie vooraf hebben beloofd is ook helemaal uitgekomen.
Dat is een zeldzaamheid, wat mij betreft en het is werkelijk een verademing om dit zo te ervaren.
Benny, 15 sept 2020
Onze ervaring met Oprecht Scheiden is gewoon meer dan goed.
Alles wat in de begingesprekken werd voorgesteld is meer dan waargemaakt!
Een groot compliment voor jullie efficiënte werkwijze en jullie buitengewone vakkennis.
Wij zijn meer dan tevreden !
Ben, 14 sept 2020

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik in het begin heel sceptisch was. Als je zo'n groot bedrag (althans voor mij) moet betalen ben je toch heel bang dat je bedonderd wordt. Ik had de reviews wel gelezen, maar dat zegt tegenwoordig ook niets meer omdat er lijsten met reviews te koop zijn. Eigenlijk konden wij ook op geen andere manier scheiden, omdat scheiden op de reguliere manier financieel geen optie voor ons was.


Dus bij iedere mail of ander contact dat even op zich liet wachten ging mijn hart al te keer omdat ik dacht "zijn we dan toch.......". Uiteindelijk verliepen alle contacten zeer prettig en goed. Ik had nooit verwacht dat dit zo snel kon gaan. 


Het videogesprek met Normand hebben we als heel prettig ervaren. Hij was heel rustig en heeft de procedure heel duidelijk uitgelegd.


Kortom: we zijn zeer tevreden over jullie, en ik heb jullie inmiddels aanbevolen aan een ander echtpaar dat uit elkaar wil gaan.

Ik vond het ook heel prettig dat jullie alle zaken voor ons hebben geregeld en uitgelegd. Hiervoor mijn hartelijke dank.

Renate, 2 juli 2020
Ik vond het erg prettig om op deze manier alles te regelen, zeker de online meetings waar toch dingen worden aangegeven waar je zelf niet direct aan denkt.
Richard, 27 juni 2020

Van een bekende kregen wij de tip om onze scheiding via Stichting Oprecht Scheiden te regelen, vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding en de vlotte afhandeling. Ik kan dat nu uit eigen ervaring beamen. 

Jonny en ik zijn op een vriendschappelijke en begripvolle manier uit elkaar gegaan en zullen goede maatjes blijven, maar dat maakt een scheiding niet minder emotioneel.

Heel fijn dat er dan mensen zijn die helder en duidelijk de gang van zaken uitleggen en je op professionele en vriendelijke wijze bijstaan in de te nemen stappen.

Dat geeft vertrouwen.

Hartelijk dank voor jullie inzet,

Vriendelijke groet, Wouter

Wouter, 10 juni 2020
Ik denk dat ik ook namens Rita kan spreken in deze. Jullie begeleiding hierin hebben we als zeer prettig ervaren: veel nuttige informatie, niet alleen veel aandacht voor praktische zaken en de wettelijke, zakelijke details, maar ook voor de menselijke kant en onze gezinsleden in dit proces. Dat gaf al met al veel rust.
Bart, 15 mei 2020
Hartelijk dank voor de sublieme ondersteuning!
Gerard, 15 mei 2020
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren! Snelle reactie op mails en deskundig in gesprek en antwoorden.  Ook de samenwerkende advocaat als prettig ervaren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Linda, 14 mei 2020
Dank voor het aangename gesprek van gisteren. We hebben de manier waarop je het gesprek leidde, en alle wijsheden die je met ons deelden, zeer op prijs gesteld. Nogmaals ontzettend bedankt.
Albert, 28 apr 2020
ik ben erg opgelucht! Heel erg blij met hoe alles is gegaan en het laagdrempelige contact met jullie. Heel fijn dat het allemaal geregeld is kunnen worden, ik probeerde al jaren iets te doen maar kon telkens niet wegens ontbreken van het huwelijkscertificaat. Nu extra blij dat het voor de bevalling allemaal rond is, jullie in ieder geval ook erg bedankt daarvoor!!
Tanja, 29 apr 2020
Ik wilde vooral bedanken voor jullie goede begeleiding.  Ik ben zeer tevreden met hoe alles ging en hoe snel we een update of reactie kregen. Hartstikke bedankt voor alle hulp!
Magdalena, 24 apr 2020

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de hulp aan jullie kant van de scheiding. De samenwerking is super makkelijk verlopen.

Ik was verbaasd over hoe makkelijk en snel alles ging.

Sabine, 3 feb 2020
Heel erg fijn en goed geholpen onze scheiding was in no time geregeld, ook erg fijn contact met de medewerkers en de advocaat. Als u wilt scheiden dan raad ik u dit echt aan, ook vanuit het buitenland (in mijn geval ) was het ook geen probleem.
Gerrit, 23 jan 2020

Ik ben, en zeker Mark ook, heel erg opgelucht, dat alles nu in orde is.

Nogmaals hartelijk dank, voor al jouw hulp.

Wij zijn jou heel dankbaar, dat jij ons zo goed geholpen hebt.


Vriendelijke Groeten van Mark en Diana

Mark en Diana, 10 jan 2020 

Mijn hartelijk dank gaat naar het team S.O.S.

Ik ben met respect,professioneel,met heel veel geduld begeleid en goede adviezen gekregen.

Dankzij jullie inzet Sandra en Normand dat mijn echtscheiding goed en vakkundig is verlopen.

Wens ik jullie succes in de toekomst.

Marijke, 9 jan 2020

Van mijn kant ben ik heel erg tevreden, met het afgelopen proces.

 Bij deze wil ik U heel Hartelijk dank zeggen.  

Tot slot wil ik U een fijne feestdagen en een gezegende nw jaar toewensen.

Paimoen, 23 dec 2019

Ok Sandra ik wil je hierbij hartelijk bedanken voor jullie inzet. Het is mij, ons, heel goed bevallen bij jullie. Alles was, en is ons zeer duidelijk.

vr.gr gerrit

Gerrit 29 nov 2019

Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken en over de service. Ik moet zeggen dat de termijn dat u voorstelde daadwerkelijk gehaald is.  

Nogmaals dank voor de bewezen dienst. Succes alvast met deze service. U verleent een dienst waarin u heel veel rompslomp werk uit handen neemt. Het gaat u goed!

Fouad, 13 nov 2019
Beste Norman,

Ik wil je bij deze graag bedanken voor al je tijd, energie, inzicht en wijsheid.

Ik ben nog niet eerder iemand tegengekomen die mij in korte tijd zo aan het denken heeft gezet.

Om die reden gun ik iedereen een gesprek met jou. 

Je bent een bijzonder mens!

Dennis, 31 okt 2019
Zeer snelle en duidelijke reactie op een vriendelijke manier.
Brenda, 24 okt 2019

Ik heb er een tevreden gevoel aan over gehouden en zou dit zeker aan een ander ook adviseren. 

Vooral het online gesprek vond ik zeer fijn. Wat een fijne energie straalt Norman uit. Het heeft mij meer inzicht gegeven. 

Het enige min punt vond ik duidelijkheid omtrent hoe lang alles duurt...Dit levert veel spanning en onrust op, althans bij mij . Ook natuurlijk omdat ik met mijn nieuwe woning zit.  Jullie heel erg bedankt voor jullie inspanningen. Alle goeds voor de toekomst.

Linda, 22 okt 2019
Deskundig, verzorgd, geruststellend en meedenkend - fijne mensen om bij terecht te komen als je gaat scheiden.
Peter-Jan, 13 sept 2019
Dankjewel voor je tips en je feedback, en het meedenken. Fijn dat je er even de tijd voor genomen hebt, om mijn verhaal tot je te nemen en me een stukje verder te brengen. Het geeft me positieve energie om hiermee verder te gaan en de tijd voor te nemen alles goed uit te zoeken en af te wegen. Heel fijn! Nogmaals hartelijk dank!
Gabriëlle, 28 aug 2019
Many thanks to the team for this wonderful service. Your advice and discretion has made this process so much easier. We are completely amazed at how easy and speedily everything was done. Much appreciated. We wish the company all the best.
Lies, 16 mei 2019

Alles ging snel en soepel. Begeleiding was goed.

Onze scheiding was een simpele case, maar zeer tevreden.

Marijke, 11 mei 2019
Prettige e-mailondersteuning en bijzonder overzichtelijke online dienst die veel keuzes makkelijk helpt bespreken en maken.
Aafke, 1 april 2019
Wij zijn blij dat het nu mogelijk is om te scheiden zonder terug te moeten komen naar Nederland alleen voor dat.
Frank, USA, 20 maart 2019

Dank voor al jullie hulp in deze zaak! Kan me voorstellen dat het een bijzondere was voor jullie en toch is het goed gekomen. Bij deze ook dank aan Anouk waar ik eerder contact mee heb gehad, zij heeft zo haar best gedaan.

Wens jullie veel succes toe, zowel zakelijk als privé. En nogmaals dank!

Kristina, 6 maart 2019
Snel en netjes gewerkt! Door jullie expertise en de snelle afhandeling hebben jullie me heel wat werk uit handen genomen. Het was snel en professioneel geregeld en ik vond het een prettige samenwerking. Ondanks de reden waarom we samengewerkt hebben.
Inge, 22 feb 2019

Daar ik in het buitenland woon en niet de mogelijk heb om diverse keren naar NL te vliegen om alles te regelen had ik iemand nodig die precies wist wat er gedaan moest worden.

De mensen bij Stichting Oprecht Scheiden weten weten wat ze doen. Jullie hebben de scheiding op een fantastische manier perfect geregeld

Dank jullie wel

Francisca, 15 feb 2019

Het is er helaas niet eerder van gekomen om jullie te bedanken voor jullie hulp en bemiddeling tijdens onze scheiding. De hulp die jullie hebben geboden in een bijzonder verdrietige tijd wordt door mij persoonlijk zeer gewaardeerd. Ik kon alle vragen stellen die ik had in deze “onbekende” situatie en kreeg vaak direct een antwoord. De skype sessie is op een zeer integere wijze begeleid.

Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst, zal als het zo uitkomt Stichting Oprecht Scheiden zeker aan mensen adviseren.

Nelleke, 22 jan 2019
Door de kennis, ervaring en respectvolle benadering (en het bemiddelingsgesprek) is het echtscheidingsproces redelijk soepel verlopen, ondanks dat mijn ex-man in het buitenland woont. Daardoor hebben wij ons gesteund en verzekerd gevoeld en dat maakt een moeilijke situatie een stuk draaglijker.
Anna, 17 dec 2018
De stichting is tot nu toe erg vriendelijk, behulpzaam en vooral geduldig met mijn zaak geweest. Ik had niet beter kunnen wensen.
Miranda, 17 nov 2018
Heel erg bedankt voor alles. We zijn heel tevreden! Bij mijn scheiding had ik duidelijke uitleg nodig over de praktische kant en de juridische aspecten van de scheiding. Jullie zijn zowel op een juridisch volledig deskundige als menselijke manier met de echtscheiding aan de slag gegaan.
Gwen, 30 okt 2018
Ik kan niet anders zeggen, Op deze manier scheiden, heb ik als zeer prettig ervaren. Goede, heldere communicatie. Skype gesprek uitstekend. Alle stappen van de scheiding waren goed uitgelegd. En de snelheid van communiceren is ook perfect. Kan niet anders zeggen, van mij krijgen jullie een dikke 10!
Yvette, 17 oktober 2018
De manier waarop we alles hebben kunnen regelen en de snelle reactie is ons erg goed bevallen. Het contact dat er is geweest was altijd vriendelijk en professioneel. Ondanks dat alles online ging hebben we het toch als persoonlijk ervaren. We willen graag iedereen bedanken voor alle hulp en inzet. Hierdoor is het allemaal net iets makkelijker verlopen.
Vincent en Ans, 13 sept '18
SOS ziet je als mens en persoon en dat is heel erg fijn. Het gaat zoals jij wil dat het gaat en geen druk om het anders te doen met name de persoonlijke contacten hebben wij als zeer waardevol ervaren, en de adviezen waren zeer professioneel, en nogmaals er was geen druk vanuit jullie, het ging op ons tempo.
Frans, 23 aug 2018
Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie geweldige begeleiding, discretie  en snelheid waarmee jullie hebben gehandeld. Heeft er zeker meegeholpen dat mijn Ex en ik nog volop on speaking terms zijn. Bravo.
Ed
Het contact met jullie stichting is mij goed bevallen, ik ervoer begrip, jullie bleken flexibel en bereid mee te denken. Vooral het vlot reageren op mails heb ik enorm gewaardeerd. Je merkt als mens dat je extra gevoelig bent wanneer je in een scheiding terecht komt, hier gingen jullie vakkundig mee om.
Richard
Ik ben vandaag per ongeluk over deze website gestruikeld toen ik informatie zocht over mijn persoonlijke situatie. na het nummer ietwat twijfelend gebeld te hebben (want je vraagt iets heel persoonlijks aan een wildvreemde) kreeg ik een ontzettend logisch en voor de hand liggend antwoord op mijn vraag....misschien zag ik zelf door de bomen even het bos niet meer, maar ik wil u toch ontzettend bedanken. hier kan ik een hele hoop mee!
Esmeralda
Goede en snelle service, en expertise in huis om de volledige scheiding te regelen tegen zeer reeële kosten. Dus prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed.
Boris
SOS website is “second to none”. Boordevol goede informatie. Een verbetering van SOS web site zou zijn om een taalkeuze te hebben bijvoorbeeld in het engels. De aangetrouwde partner die niet bekwaam is in de Nederlandse taal kan dan ook de desbetreffende documentatie lezen / invullen
Gerhard
Ik ben zeer tevreden met SOS en zou het dan ook ieder aanraden. De weg voor zelfs de advocaat van onvermogen werd zelfs uitgezocht voor mij en zelfs wonende in het buitenland koste de scheiding mij alleen de eigen bijdrage waarbij ik zeker geholpen werd. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat deze mensen veel inzet en begrip tonen voor situaties. Ook omdat hun werk zeer correct is. Ik had me niet beter kunnen wensen. communicatie en documenten verzorging was duidelijk en effectief.
Leonard
Ik ben zeer tevreden met SOS en zou het dan ook ieder aanraden. De weg voor zelfs de advocaat van onvermogen werd zelfs uitgezocht voor mij en zelfs wonende in het buitenland koste de scheiding mij alleen de eigen bijdrage waarbij ik zeker geholpen werd. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat deze mensen veel inzet en begrip tonen voor situaties. Ook omdat hun werk zeer correct is. Ik had me niet beter kunnen wensen. communicatie en documenten verzorging was duidelijk en effectief.
Leonard
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede contacten en de snelle afhandeling van onze scheiding. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen. 
Claudia
Hele fijne manier van vraagstellingen, er word niks overgeslagen, alle belangrijke aspecten komen aan bod. Het is niet positief , een scheiding regelen, maar dat het op deze manier geregeld kan worden maakt het wel draaglijker, bedankt.
Kelly
Zo online een gratis ouderschapsplan kunnen maken, helpt om een begin te vinden in de chaos die toch al heerst bij het verbreken van een relatie met kinderen. Heel fijn om zo'n laagdrempelige methode te vinden om aan de slag te kunnen met iets wat zo ingewikkeld en veel kan voelen. Dat helpt erg!
Sanne

Dank je wel voor je mailtje en de voortreffelijke afwerking van onze scheiding. Jullie hebben ons geholpen onze scheiding door te voeren met een minimum aan complicaties en kosten. Het hele process, vanaf het invullen van het convenant, de tips die we daar bij kregen, het skype gesprek met de mediator en de uiteindelijke afhandeling door de advocaat is zonder problemen verlopen en met innachthouding van onze wensen.

Ik kan jullie van harte aanbevelen voor het afhandelen van een scheiding, mits beide partners het met elkaar eens zijn over de voorwaarden en geen geschillen hebben met elkaar. Wij hebben de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren.

Vriendelijk dank voor jullie hulp, in deze toch wel treurige kwestie

Marc
Ik had hulp nodig bij het opstellen van het convenant en ik wilde info t.a.v. rechtsbijstand; wat is uberhaupt nodig voor een scheiding? Door mijn scheiding via SOS re regelen ben ik het meest geholpen met de begeleiding en de informatie over de rechtsbijstand. Daardoor heeft het voor ons weinig kosten met zich meegebracht en het aanreiken van de benodigde formulieren en het telefonische contact. De mensen die bij de Stichting werkzaam zijn  zijn heel betrokken en verschaffen de juiste informatie, zijn onafhankelijk en verlenen snelle service. Een uitstekende organisatie.
Lucia
Het zelf feitelijk niets te hoeven uitzoeken. Duidelijkheid over de kosten. heel ,heel fijn. Zonder twijfel en direct zou ik anderen in een naderend scheidingsdrama naar jullie verwijzen. Het was op alle punten duidelijk en heel erg vriendelijk. Ik heb Anouk het meest getypt. Geduldig, duidelijk en begripvol. Het heeft me echt goed gedaan om deze ( voor ons gelukkig vrij korte procedure ) al typend met haar te hebben doorlopen. Het skype gesprek met Normand , het email contact met Henriette, allemaal goed. Ik heb geen advies. Allen zeer bedankt !
Jan-Willem
Ik had hulp nodig bij het opstellen van het convenant en ik wilde info t.a.v. rechtsbijstand; wat is uberhaupt nodig voor een scheiding? Door mijn scheiding via SOS re regelen ben ik het meest geholpen met de begeleiding en de informatie over de rechtsbijstand. Daardoor heeft het voor ons weinig kosten met zich meegebracht en het aanreiken van de benodigde formulieren en het telefonische contact. De mensen die bij de Stichting werkzaam zijn  zijn heel betrokken en verschaffen de juiste informatie, zijn onafhankelijk en verlenen snelle service. Een uitstekende organisatie.
Lucia
Wat ik bij mijn scheiding nodig had was een tussenpersoon tussen mij/ons en de diverse instanties waar je mee te maken krijgt bij een scheiding, met inhoudelijke kennis van de kleine lettertjes. Door mijn scheiding via SOS te regelen ben ik het meest geholpen met de tijd en energie die ik niet zelf in de scheiding hoefde te stoppen. Zo'n traject is al emotioneel genoeg. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat je goed, snel en adequaat geholpen wordt.
Karin