Wat vinden anderen van Stichting Oprechtscheiden?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat vinden anderen van Stichting Oprechtscheiden?  


Deze mensen zijn ook gescheiden en vertellen het volgende:

Deskundig, verzorgd, geruststellend en meedenkend - fijne mensen om bij terecht te komen als je gaat scheiden.

Peter-Jan, 13 sept 2019

Dankjewel voor je tips en je feedback, en het meedenken. Fijn dat je er even de tijd voor genomen hebt, om mijn verhaal tot je te nemen en me een stukje verder te brengen. Het geeft me positieve energie om hiermee verder te gaan en de tijd voor te nemen alles goed uit te zoeken en af te wegen. Heel fijn! Nogmaals hartelijk dank!

Gabriëlle, 28 aug 2019

Many thanks to the team for this wonderful service. Your advice and discretion has made this process so much easier. We are completely amazed at how easy and speedily everything was done. Much appreciated. We wish the company all the best.

Lies, 16 mei 2019 

Alles ging snel en soepel. Begeleiding was goed.

Onze scheiding was een simpele case, maar zeer tevreden.

Marijke, 11 mei 2019
Prettige e-mailondersteuning en bijzonder overzichtelijke online dienst die veel keuzes makkelijk helpt bespreken en maken.
Aafke, 1 april 2019

Wij zijn blij dat het nu mogelijk is om te scheiden zonder terug te moeten komen naar Nederland alleen voor dat.

Frank, USA, 20 maart 2019 

Dank voor al jullie hulp in deze zaak! Kan me voorstellen dat het een bijzondere was voor jullie en toch is het goed gekomen. Bij deze ook dank aan Anouk waar ik eerder contact mee heb gehad, zij heeft zo haar best gedaan.

Wens jullie veel succes toe, zowel zakelijk als privé. En nogmaals dank!

Kristina, 6 maart 2019

Snel en netjes gewerkt! Door jullie expertise en de snelle afhandeling hebben jullie me heel wat werk uit handen genomen. Het was snel en professioneel geregeld en ik vond het een prettige samenwerking. Ondanks de reden waarom we samengewerkt hebben.

Inge, 22 feb 2019

Daar ik in het buitenland woon en niet de mogelijk heb om diverse keren naar NL te vliegen om alles te regelen had ik iemand nodig die precies wist wat er gedaan moest worden.

De mensen bij Stichting Oprecht Scheiden weten weten wat ze doen. Jullie hebben de scheiding op een fantastische manier perfect geregeld

Dank jullie wel

Francisca, 15 feb 2019

Het is er helaas niet eerder van gekomen om jullie te bedanken voor jullie hulp en bemiddeling tijdens onze scheiding. De hulp die jullie hebben geboden in een bijzonder verdrietige tijd wordt door mij persoonlijk zeer gewaardeerd. Ik kon alle vragen stellen die ik had in deze “onbekende” situatie en kreeg vaak direct een antwoord. De skype sessie is op een zeer integere wijze begeleid.

Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst, zal als het zo uitkomt Stichting Oprecht Scheiden zeker aan mensen adviseren.

Nelleke, 22 jan 2019

Door de kennis, ervaring en respectvolle benadering (en het bemiddelingsgesprek) is het echtscheidingsproces redelijk soepel verlopen, ondanks dat mijn ex-man in het buitenland woont. Daardoor hebben wij ons gesteund en verzekerd gevoeld en dat maakt een moeilijke situatie een stuk draaglijker.

Anna, 17 dec 2018

De stichting is tot nu toe erg vriendelijk, behulpzaam en vooral geduldig met mijn zaak geweest. Ik had niet beter kunnen wensen.

Miranda, 17 nov 2018

Heel erg bedankt voor alles. We zijn heel tevreden! Bij mijn scheiding had ik duidelijke uitleg nodig over de praktische kant en de juridische aspecten van de scheiding. Jullie zijn zowel op een juridisch volledig deskundige als menselijke manier met de echtscheiding aan de slag gegaan.

Gwen, 30 okt 2018

Ik kan niet anders zeggen, Op deze manier scheiden, heb ik als zeer prettig ervaren. Goede, heldere communicatie. Skype gesprek uitstekend. Alle stappen van de scheiding waren goed uitgelegd. En de snelheid van communiceren is ook perfect. Kan niet anders zeggen, van mij krijgen jullie een dikke 10

Yvette, 17 oktober 2018

De manier waarop we alles hebben kunnen regelen en de snelle reactie is ons erg goed bevallen. Het contact dat er is geweest was altijd vriendelijk en professioneel. Ondanks dat alles online ging hebben we het toch als persoonlijk ervaren. We willen graag iedereen bedanken voor alle hulp en inzet. Hierdoor is het allemaal net iets makkelijker verlopen.

Vincent en Ans, 13 sept '18

SOS ziet je als mens en persoon en dat is heel erg fijn. Het gaat zoals jij wil dat het gaat en geen druk om het anders te doen met name de persoonlijke contacten hebben wij als zeer waardevol ervaren, en de adviezen waren zeer professioneel, en nogmaals er was geen druk vanuit jullie, het ging op ons tempo.

Frans, 23 aug 2018

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie geweldige begeleiding, discretie  en snelheid waarmee jullie hebben gehandeld. Heeft er zeker meegeholpen dat mijn Ex en ik nog volop on speaking terms zijn. Bravo.

Ed

Het contact met jullie stichting is mij goed bevallen, ik ervoer begrip, jullie bleken flexibel en bereid mee te denken. Vooral het vlot reageren op mails heb ik enorm gewaardeerd. Je merkt als mens dat je extra gevoelig bent wanneer je in een scheiding terecht komt, hier gingen jullie vakkundig mee om.

Richard

Ik ben vandaag per ongeluk over deze website gestruikeld toen ik informatie zocht over mijn persoonlijke situatie. na het nummer ietwat twijfelend gebeld te hebben (want je vraagt iets heel persoonlijks aan een wildvreemde) kreeg ik een ontzettend logisch en voor de hand liggend antwoord op mijn vraag....misschien zag ik zelf door de bomen even het bos niet meer, maar ik wil u toch ontzettend bedanken. hier kan ik een hele hoop mee!

Esmeralda

Goede en snelle service, en expertise in huis om de volledige scheiding te regelen tegen zeer reeële kosten. Dus prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed.

Boris

SOS website is “second to none”. Boordevol goede informatie. Een verbetering van SOS web site zou zijn om een taalkeuze te hebben bijvoorbeeld in het engels. De aangetrouwde partner die niet bekwaam is in de Nederlandse taal kan dan ook de desbetreffende documentatie lezen / invullen

Gerhard

Ik ben zeer tevreden met SOS en zou het dan ook ieder aanraden. De weg voor zelfs de advocaat van onvermogen werd zelfs uitgezocht voor mij en zelfs wonende in het buitenland koste de scheiding mij alleen de eigen bijdrage waarbij ik zeker geholpen werd. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat deze mensen veel inzet en begrip tonen voor situaties. Ook omdat hun werk zeer correct is. Ik had me niet beter kunnen wensen. communicatie en documenten verzorging was duidelijk en effectief.

Leonard

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede contacten en de snelle afhandeling van onze scheiding. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen. 

Claudia

Hele fijne manier van vraagstellingen, er word niks overgeslagen, alle belangrijke aspecten komen aan bod. Het is niet positief , een scheiding regelen, maar dat het op deze manier geregeld kan worden maakt het wel draaglijker, bedankt.

Kelly

Zo online een gratis ouderschapsplan kunnen maken, helpt om een begin te vinden in de chaos die toch al heerst bij het verbreken van een relatie met kinderen. Heel fijn om zo'n laagdrempelige methode te vinden om aan de slag te kunnen met iets wat zo ingewikkeld en veel kan voelen. Dat helpt erg!

Sanne

Dank je wel voor je mailtje en de voortreffelijke afwerking van onze scheiding. Jullie hebben ons geholpen onze scheiding door te voeren met een minimum aan complicaties en kosten. Het hele process, vanaf het invullen van het convenant, de tips die we daar bij kregen, het skype gesprek met de mediator en de uiteindelijke afhandeling door de advocaat is zonder problemen verlopen en met innachthouding van onze wensen.

Ik kan jullie van harte aanbevelen voor het afhandelen van een scheiding, mits beide partners het met elkaar eens zijn over de voorwaarden en geen geschillen hebben met elkaar. Wij hebben de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren.

Vriendelijk dank voor jullie hulp, in deze toch wel treurige kwestie

Marc

Heel erg bedankt voor jullie begeleiding en steun. Ik zag er van tevoren erg tegenop en het is me op deze manier 100% meegevallen!

Nina

Het zelf feitelijk niets te hoeven uitzoeken. Duidelijkheid over de kosten. heel ,heel fijn. Zonder twijfel en direct zou ik anderen in een naderend scheidingsdrama naar jullie verwijzen. Het was op alle punten duidelijk en heel erg vriendelijk. Ik heb Anouk het meest getypt. Geduldig, duidelijk en begripvol. Het heeft me echt goed gedaan om deze ( voor ons gelukkig vrij korte procedure ) al typend met haar te hebben doorlopen. Het skype gesprek met Normand , het email contact met Henriette, allemaal goed. Ik heb geen advies. Allen zeer bedankt !

Jan-Willem

Ik had hulp nodig bij het opstellen van het convenant en ik wilde info t.a.v. rechtsbijstand; wat is uberhaupt nodig voor een scheiding? Door mijn scheiding via SOS re regelen ben ik het meest geholpen met de begeleiding en de informatie over de rechtsbijstand. Daardoor heeft het voor ons weinig kosten met zich meegebracht en het aanreiken van de benodigde formulieren en het telefonische contact. De mensen die bij de Stichting werkzaam zijn  zijn heel betrokken en verschaffen de juiste informatie, zijn onafhankelijk en verlenen snelle service. Een uitstekende organisatie.

Lucia

Wat ik bij mijn scheiding nodig had was een tussenpersoon tussen mij/ons en de diverse instanties waar je mee te maken krijgt bij een scheiding, met inhoudelijke kennis van de kleine lettertjes. Door mijn scheiding via SOS te regelen ben ik het meest geholpen met de tijd en energie die ik niet zelf in de scheiding hoefde te stoppen. Zo'n traject is al emotioneel genoeg. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat je goed, snel en adequaat geholpen wordt.

Karin

We gebruiken cookies: