Wat vinden anderen van Stichting Oprechtscheiden?  


Deze mensen zijn ook gescheiden en vertellen het volgende:

Dank u voor alle hulp. Ben zeer tevreden.

 Roelof, 3 aug 2021

Mijn oprechte waardering hoe jullie het traject hebben opgepakt. Daarom wil ik jullie ook namens mijn ex partner ontzettend bedanken voor de goede begeleiding, aandacht, geduld, flexibiliteit, respect, openheid, klantvriendelijkheid en goede advies.

Ondanks dat alles op afstand en digitale is gegaan, kan ik "wanneer ik terugkijk" alleen maar tevreden zijn over de manier waarop we tijdens de scheiding met de juiste aandacht en structuur zijn geholpen. Tevens de loketfunctie die gedurende deze scheiding was beschikbaar.

De contacten met jullie, de mediator tijdens de scheiding waren fijn, transparant en efficiënt, evenals het eindgesprek met de advocaat.

Tenslotte waardeer ik de snelheid waarmee deze scheiding in een redelijke tijd is afgewikkeld. 

Nogmaals bedankt

Najia en Hassan, 5 okt 2021

De scheiding is rond! Hartstikke bedankt voor de samenwerking, ik heb dit als fijn ervaren. 


Ik heb de online meeting als fijn ervaren en alle contact daarnaast, mailtjes werden snel beantwoord. Bedankt daarvoor! 

Joyce, 24 juli 2021

Mijn ervaring was zeer goed. Ik had voor de scheiding niet van jullie gehoord maar ben blij dat ik in contact met jullie ben gekomen. Jullie hebben er voor gezorgt dat een proces dat opzichzelf toch emotioneel is en niet altijd makkelijk, soepel en professioneel is verlopen.
Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp. Ik zal niet zeggen tot de volgende keer maar ik zal jullie service zeker aanraden wanneer dit een keer nodig mocht zijn bij iemand anders.
Dankjewel!

Caroline, 28 juni 2021

Geachte mevrouw bedankt voor uw moeite ik had niet verwacht dat u dit zo snel Voormekaar hebt gekregen er zijn veel mensen naar Marokko geweest om te scheiden en ze hebben het niet Voormekaar gekregen duurt telang en zelfs hun vliegticket en veel geld kwijt en je moet ook op en neer reizen van stad tot stad ik ben u dankbaar u bent ervaren ik ben blij zeer tevreden u hebt het fantastisch gedaan ongelooflijk geweldig. ik dank u met vriendelijke groet
Spencer, 16 juni 2021
Ik heb de stukken vandaag ontvangen, heel erg bedankt daarvoor.
Mijn ervaring met jullie advocaat kantoor of stichting, is heel erg fijn.
Het kantoor is erg behulpzaam, professioneel en accuraat.
Nogmaals bedankt.
Jullie ook veel succes.
Groet,
Naima
Naima 8 juni 2021
Scheiden is vlot, makkelijk en in mijn opinie goedkoop geregeld via Stichting Oprecht Scheiden.
Mijn situatie was ingewikkeld; geen contact meer, getrouwd in het buitenland, daarna beide verhuisd naar een ander land. Ik had het daardoor een tijdje van me afgeschoven, maar met hulp van SoS was het eigenlijk erg simpel te regelen. Goede ervaring, zeker aan te raden!
Eventueel verbeter punt, ik heb eigenlijk geen gebruikt gemaakt van de Echtscheidingsapp. Alles is via email geregeld. Dit kan eventueel aan mezelf liggen, maar ik raad aan om het gebruik van de app wellicht meer aan te moedigen.
Noortje, 7 juni 2021
Ik ben heel tevreden hoe het is gegaan. Steeds een snelle en heldere communicatie via de mail en het gesprek met Normand was naast deskundig ook erg menselijk en begripvol. Dat heb ik heel erg gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor, ik ga goed verder,
Corrie, 10 mei 2021
Prima ervaring met SOS. Duidelijke werkwijze, snelle reactie en professioneel.
Maudi, 10 mei 2021
Stichting Oprechtscheiden
Vanavond heb ik contact gehad met Dhr Jones van Oprecht scheiden. Hij gaf mij een eerlijk en helder advies waarmee ik verder kon. Dhr Jones heeft in duidelijke en begrijpelijke taal mijn probleem geanalyseerd, zodat ik voor mijzelf nu goede beslissingen kan nemen
Annette, 1 apr 2021
SOS
Oprecht Scheiden heeft volledig waargemaakt wat ze op hun website beloven: een snelle en onbureaucratische scheiding op afstand tegen vaste kosten.
Een uitkomst als je zoals wij vanuit het buitenland op afstand in Nederland wilt scheiden!
Robert, 16 mrt 2021
check Stichting Oprechtscheiden
De samenwerking vond ik prettig, vriendelijk en correct. Er werd snel gereageerd op een vraag. Heel prettig om op afstand een vervelend onderwerp als scheiden goed te kunnen regelen. Hartelijke dank
Antoin, 8 mrt 2021

When the sun set on your marriage at the start of a pandemic and you are a fragile locked down person, that you don’t live in the same country and your finances are very low, it is like the sky falls on your head. You think that a divorce will be mission impossible, but that was without considering what technology and clever people can achieve. I had seen many warnings about ‘’online divorces’’ on the internet, so when my (ex)wife suggested it I was very suspicious, but we did some research and found Stichting Oprechtscheiden. Everything looked well organized, they promised a fast divorce, 100% online and offered to help us finding financial support for the divorce. To me it all sounded too good to be true, but because we had no other alternatives, we gave it a chance. I am not used to be lucky and our situation looked hopeless, so I couldn’t believe how easy everything was going, the kindness, the professionalism and the speed at which every procedures was accomplished with a pandemic in the background. They came true on every promises they made, it was fast, simple, 100% online and the most impressive of all, it was cheap! So if you’re like me and you feel unlucky in your situation, give them a call… now!

 Thank you!

François, 16 feb 2021
Ik heb het als zeer prettig ervaren om via Oprecht Scheiden, mijn scheiding te regelen, zeer deskundige en adequate medewerkers met verstand van zaken, ik kan het iedereen die wil scheiden van harte aanraden.
Beante, 28 jan 2020
Geweldige goed begeleide service !
Heel erg bedankt allemaal
Anoniem, 26 jan 2021

Ik het heel prettig heb ervaren met jullie, de advocaat,  de medatior, alles. 

Afspraken zijn netjes nagekomen en de hele procedure was vooraf duidelijk en hebben jullie netjes na iedere afrondende stap nogmaals verder uitgelegd. Wat we konden verwachten,  wat we zelf wel of niet moesten doen. En in ons geval, waarbij het niet mogelijk was zelf de benodigde aktes aan te vragen, is dit van jullie kant netjes en snel gedaan.


Ik kan jullie van harte aanbevelen. Een beladen onderwerp met rust naar een goed einde gebracht. Bedankt!

 Naam bij redactie bekend, 29 dec 2020
Onze scheiding is prima geregeld. Fijn om dit online te kunnen doen. Er werd steeds snel gereageerd op onze vragen en geen verrassingen.
Nico, 7 dec 2020
Het is me enorm meegevallen. Ondanks dat ik heel slecht uit de voeten kan met online -meetings [ ben een dinosaurus op de computer] is het uiteindelijk toch gelukt. Ik was heel blij met Miriam en Sandra, als ik een vraag of probleem had , kreeg ik van hen heel snel antwoord en goede duidelijke adviezen. Ik kan iedereen die met een scheiding begint deze stichting aanbevelen. Ze zijn top!!!
Jeanette, 4 dec 2020
Heel fijn geholpen toen ik mijn scheiding met mijn Australische exman moest regelen. Heel efficient en doortastend. Toen al fijn en nu jaren later moest ik voor een hypotheek mn papieren aanleveren maar kon het niet vinden (goed verstopt op zolder). Binnen een uur alles gemailed gekregen! Geen stressweekend hierdoor echt super!
Annet, 17 nov 2020

Beste Sandra,

De stukken heb ik in goed orde ontvangen. Ik ben je ontzettend dankbaar voor het verder afhandelen van mijn marokkaanse echtscheiding. Het is mij mede dankzij jullie gelukt om mijn Marokkaanse echtscheiding te laten erkennen in Marokko. Zo fijn dat ik nu ook in Marokko officieel gescheiden ben.

Ik heb er echt jaren over gedaan en wist gewoon niet meer hoe ik dit nog voor mekaar kon krijgen. Ik heb meerdere instanties ingeschakeld maar nooit zo ver kunnen komen. Er was altijd wel iets waardoor ik niet verder geholpen kon worden.

Bij Stichting Oprecht Scheiden is mijn Marokkaanse echtscheiding een feit geworden! Stichting Oprecht Scheiden doet wat het zegt en zegt wat het doet!!

De communciatie was gelijk goed en duidelijk. Er werd mij alles in duidelijk stappen uitgelegd. Mijn vragen werden iedere keer snel en duidelijk beantwoord.

Nogmaals super bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Ouafa

Ouafa, 11 nov 2020
Mijn ervaring met Oprechtscheiden was zeer fijn! De communicatie ove mijn Marokkaanse scheiding ging heel vlot en duidelijk. Ik werd in alle stappen meegenomen door Sandra. Ondanks de corona is het voor mijn gevoel snel gegaan en zijn ze hier heel professioneel mee omgegaan. Ik dacht dat het jaren zou duren door de Corona, maar het ging sneller dan verwacht. Verder is het de prijs waard gezien de moeite die je zelf moet nemen en dan nog de vraag of je het afgehandeld krijgt. Enigste wat voor mij een stukje minder was dat ik steeds met heer werd aangesproken terwijl ik een vrouw ben :)

Misschien dat anderen op kantoor hierin zich meer kunnen verdiepen en eerst goed kunnen bekijken met wie ze te maken hebben. Maar dat was slechts een klein puntje. Ben allang blij dat het zo goed en snel is verlopen. Bedankt vo

Ikrame, 10 nov 2020

Mijn zoektocht naar een advocatenkantoor die mijn vaders speciale scheidingsituatie kon behandelen duurde lang en was vol met kuilen op de weg.

En toen was daar Stichting Oprecht Scheiden!

Alhoewel het voornamelijk via de mail ging heb ik warm contact met de medewerkers gehad en het meest met Mirjam die geduldig en voortvarend te werk ging.

Bij deze bedank ik haar, maar zeker ook de andere werknemers die mijn vaders zaak tot een goed eind hebben gebracht.

Moese, 29 okt 2020
Ik ben zeer tevreden over hoe de scheiding ging met jullie hulp. Het ging al met al vrij vlot. Was een duidelijke en goede communicatie. Dank jullie wel.
Anneke, 9 okt 2020

Ik ben erg tevreden hoe de scheiding is afgehandeld. De manier waarop past bij de persoon die ik ben in harmonie en op een nette manier.

Mijn dank is groot en vooral doorgaan met de manier hoe jullie dat doen.

Aicheline, 7 okt 2020
Lieve mensen,
Na al anderhalf jaar hier in Frankrijk getobd te hebben met eindeloze reeksen papier en een behoorlijk bedrag armer en waarschijnlijk nog een jaar langer traineren, ben ik via internet gaan zoeken naar een simpele mogelijkheid om onze scheiding rond te kunnen krijgen.
Ik vond daar de SOS en onze scheiding was in zeven weken compleet afgehandeld! Was zes weken geweest als wij geen fouten hadden gemaakt.
De manier waarop was voor ons zo'n verademing, elke mail werd bijna per kerende post beantwoord, alles was duidelijk en overzichtelijk. Echt Super!! En alle medewerkers waar we mee van doen kregen waren direct, helder en betrokken.
Kortom, wij zijn zeer tevreden!
Nogmaals hartelijk dank.
Inez, 15 sept 2020
Ik moet jullie echt een groot compliment maken over hoe efficiënt jullie tewerk gaan.
Alles wat jullie vooraf hebben beloofd is ook helemaal uitgekomen.
Dat is een zeldzaamheid, wat mij betreft en het is werkelijk een verademing om dit zo te ervaren.
Ben, 15 sept 2020
Onze ervaring met Oprecht Scheiden is gewoon meer dan goed.
Alles wat in de begingesprekken werd voorgesteld is meer dan waargemaakt!
Een groot compliment voor jullie efficiënte werkwijze en jullie buitengewone vakkennis.
Wij zijn meer dan tevreden !
Ben, 14 sept 2020

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik in het begin heel sceptisch was. Als je zo'n groot bedrag (althans voor mij) moet betalen ben je toch heel bang dat je bedonderd wordt. Ik had de reviews wel gelezen, maar dat zegt tegenwoordig ook niets meer omdat er lijsten met reviews te koop zijn. Eigenlijk konden wij ook op geen andere manier scheiden, omdat scheiden op de reguliere manier financieel geen optie voor ons was.


Dus bij iedere mail of ander contact dat even op zich liet wachten ging mijn hart al te keer omdat ik dacht "zijn we dan toch.......". Uiteindelijk verliepen alle contacten zeer prettig en goed. Ik had nooit verwacht dat dit zo snel kon gaan. 


Het videogesprek met Normand hebben we als heel prettig ervaren. Hij was heel rustig en heeft de procedure heel duidelijk uitgelegd.


Kortom: we zijn zeer tevreden over jullie, en ik heb jullie inmiddels aanbevolen aan een ander echtpaar dat uit elkaar wil gaan.

Ik vond het ook heel prettig dat jullie alle zaken voor ons hebben geregeld en uitgelegd. Hiervoor mijn hartelijke dank.

Renate, 2 juli 2020
Ik vond het erg prettig om op deze manier alles te regelen, zeker de online meetings waar toch dingen worden aangegeven waar je zelf niet direct aan denkt.
Richard, 27 juni 2020

Van een bekende kregen wij de tip om onze scheiding via Stichting Oprecht Scheiden te regelen, vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding en de vlotte afhandeling. Ik kan dat nu uit eigen ervaring beamen. 

Jonny en ik zijn op een vriendschappelijke en begripvolle manier uit elkaar gegaan en zullen goede maatjes blijven, maar dat maakt een scheiding niet minder emotioneel.

Heel fijn dat er dan mensen zijn die helder en duidelijk de gang van zaken uitleggen en je op professionele en vriendelijke wijze bijstaan in de te nemen stappen.

Dat geeft vertrouwen.

Hartelijk dank voor jullie inzet,

Vriendelijke groet, Wouter

Wouter, 10 juni 2020
Ik denk dat ik ook namens Rita kan spreken in deze. Jullie begeleiding hierin hebben we als zeer prettig ervaren: veel nuttige informatie, niet alleen veel aandacht voor praktische zaken en de wettelijke, zakelijke details, maar ook voor de menselijke kant en onze gezinsleden in dit proces. Dat gaf al met al veel rust.
Bart, 15 mei 2020
Hartelijk dank voor de sublieme ondersteuning!
Gerard, 15 mei 2020
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren! Snelle reactie op mails en deskundig in gesprek en antwoorden.  Ook de samenwerkende advocaat als prettig ervaren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Linda, 14 mei 2020
Dank voor het aangename gesprek van gisteren. We hebben de manier waarop je het gesprek leidde, en alle wijsheden die je met ons deelden, zeer op prijs gesteld. Nogmaals ontzettend bedankt.
Albert, 28 apr 2020
ik ben erg opgelucht! Heel erg blij met hoe alles is gegaan en het laagdrempelige contact met jullie. Heel fijn dat het allemaal geregeld is kunnen worden, ik probeerde al jaren iets te doen maar kon telkens niet wegens ontbreken van het huwelijkscertificaat. Nu extra blij dat het voor de bevalling allemaal rond is, jullie in ieder geval ook erg bedankt daarvoor!!
Tanja, 29 apr 2020
Ik wilde vooral bedanken voor jullie goede begeleiding.  Ik ben zeer tevreden met hoe alles ging en hoe snel we een update of reactie kregen. Hartstikke bedankt voor alle hulp!
Magdalena, 24 apr 2020

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de hulp aan jullie kant van de scheiding. De samenwerking is super makkelijk verlopen.

Ik was verbaasd over hoe makkelijk en snel alles ging.

Sabine, 3 feb 2020
Heel erg fijn en goed geholpen onze scheiding was in no time geregeld, ook erg fijn contact met de medewerkers en de advocaat. Als u wilt scheiden dan raad ik u dit echt aan, ook vanuit het buitenland (in mijn geval ) was het ook geen probleem.
Gerrit, 23 jan 2020

Ik ben, en zeker Mark ook, heel erg opgelucht, dat alles nu in orde is.

Nogmaals hartelijk dank, voor al jouw hulp.

Wij zijn jou heel dankbaar, dat jij ons zo goed geholpen hebt.


Vriendelijke Groeten van Mark en Diana

 Mark en Diana, 10 jan 2020 

Mijn hartelijk dank gaat naar het team S.O.S.

Ik ben met respect,professioneel,met heel veel geduld begeleid en goede adviezen gekregen.

Dankzij jullie inzet Sandra en Normand dat mijn echtscheiding goed en vakkundig is verlopen.

Wens ik jullie succes in de toekomst.

Marijke, 9 jan 2020

Van mijn kant ben ik heel erg tevreden, met het afgelopen proces.

 Bij deze wil ik U heel Hartelijk dank zeggen.  

Tot slot wil ik U een fijne feestdagen en een gezegende nw jaar toewensen.

Paimoen, 23 dec 2019

Ok Sandra ik wil je hierbij hartelijk bedanken voor jullie inzet. Het is mij, ons, heel goed bevallen bij jullie. Alles was, en is ons zeer duidelijk.

vr.gr gerrit

Gerrit 29 nov 2019

Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken en over de service. Ik moet zeggen dat de termijn dat u voorstelde daadwerkelijk gehaald is.  

Nogmaals dank voor de bewezen dienst. Succes alvast met deze service. U verleent een dienst waarin u heel veel rompslomp werk uit handen neemt. Het gaat u goed!

Fouad, 13 nov 2019
Beste Norman,

Ik wil je bij deze graag bedanken voor al je tijd, energie, inzicht en wijsheid.

Ik ben nog niet eerder iemand tegengekomen die mij in korte tijd zo aan het denken heeft gezet.

Om die reden gun ik iedereen een gesprek met jou. 

Je bent een bijzonder mens!

Dennis, 31 okt 2019
Zeer snelle en duidelijke reactie op een vriendelijke manier.
Brenda, 24 okt 2019

Ik heb er een tevreden gevoel aan over gehouden en zou dit zeker aan een ander ook adviseren. 

Vooral het online gesprek vond ik zeer fijn. Wat een fijne energie straalt Norman uit. Het heeft mij meer inzicht gegeven. 

Het enige min punt vond ik duidelijkheid omtrent hoe lang alles duurt...Dit levert veel spanning en onrust op, althans bij mij . Ook natuurlijk omdat ik met mijn nieuwe woning zit.  Jullie heel erg bedankt voor jullie inspanningen. Alle goeds voor de toekomst.

Linda, 22 okt 2019
Deskundig, verzorgd, geruststellend en meedenkend - fijne mensen om bij terecht te komen als je gaat scheiden.
Peter-Jan, 13 sept 2019
Dankjewel voor je tips en je feedback, en het meedenken. Fijn dat je er even de tijd voor genomen hebt, om mijn verhaal tot je te nemen en me een stukje verder te brengen. Het geeft me positieve energie om hiermee verder te gaan en de tijd voor te nemen alles goed uit te zoeken en af te wegen. Heel fijn! Nogmaals hartelijk dank!
Gabriëlle, 28 aug 2019
Many thanks to the team for this wonderful service. Your advice and discretion has made this process so much easier. We are completely amazed at how easy and speedily everything was done. Much appreciated. We wish the company all the best.
Lies, 16 mei 2019

Alles ging snel en soepel. Begeleiding was goed.

Onze scheiding was een simpele case, maar zeer tevreden.

Marijke, 11 mei 2019
Prettige e-mailondersteuning en bijzonder overzichtelijke online dienst die veel keuzes makkelijk helpt bespreken en maken.
Aafke, 1 april 2019

Wij zijn blij dat het nu mogelijk is om te scheiden zonder terug te moeten komen naar Nederland alleen voor dat.

Frank, USA, 20 maart 2019 

Dank voor al jullie hulp in deze zaak! Kan me voorstellen dat het een bijzondere was voor jullie en toch is het goed gekomen. Bij deze ook dank aan Anouk waar ik eerder contact mee heb gehad, zij heeft zo haar best gedaan.

Wens jullie veel succes toe, zowel zakelijk als privé. En nogmaals dank!

Kristina, 6 maart 2019

Snel en netjes gewerkt! Door jullie expertise en de snelle afhandeling hebben jullie me heel wat werk uit handen genomen. Het was snel en professioneel geregeld en ik vond het een prettige samenwerking. Ondanks de reden waarom we samengewerkt hebben.

Inge, 22 feb 2019

Daar ik in het buitenland woon en niet de mogelijk heb om diverse keren naar NL te vliegen om alles te regelen had ik iemand nodig die precies wist wat er gedaan moest worden.

De mensen bij Stichting Oprecht Scheiden weten weten wat ze doen. Jullie hebben de scheiding op een fantastische manier perfect geregeld

Dank jullie wel

Francisca, 15 feb 2019

Het is er helaas niet eerder van gekomen om jullie te bedanken voor jullie hulp en bemiddeling tijdens onze scheiding. De hulp die jullie hebben geboden in een bijzonder verdrietige tijd wordt door mij persoonlijk zeer gewaardeerd. Ik kon alle vragen stellen die ik had in deze “onbekende” situatie en kreeg vaak direct een antwoord. De skype sessie is op een zeer integere wijze begeleid.

Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst, zal als het zo uitkomt Stichting Oprecht Scheiden zeker aan mensen adviseren.

Nelleke, 22 jan 2019

Door de kennis, ervaring en respectvolle benadering (en het bemiddelingsgesprek) is het echtscheidingsproces redelijk soepel verlopen, ondanks dat mijn ex-man in het buitenland woont. Daardoor hebben wij ons gesteund en verzekerd gevoeld en dat maakt een moeilijke situatie een stuk draaglijker.

Anna, 17 dec 2018

De stichting is tot nu toe erg vriendelijk, behulpzaam en vooral geduldig met mijn zaak geweest. Ik had niet beter kunnen wensen.

Miranda, 17 nov 2018

Heel erg bedankt voor alles. We zijn heel tevreden! Bij mijn scheiding had ik duidelijke uitleg nodig over de praktische kant en de juridische aspecten van de scheiding. Jullie zijn zowel op een juridisch volledig deskundige als menselijke manier met de echtscheiding aan de slag gegaan.

Gwen, 30 okt 2018

Ik kan niet anders zeggen, Op deze manier scheiden, heb ik als zeer prettig ervaren. Goede, heldere communicatie. Skype gesprek uitstekend. Alle stappen van de scheiding waren goed uitgelegd. En de snelheid van communiceren is ook perfect. Kan niet anders zeggen, van mij krijgen jullie een dikke 10

Yvette, 17 oktober 2018

De manier waarop we alles hebben kunnen regelen en de snelle reactie is ons erg goed bevallen. Het contact dat er is geweest was altijd vriendelijk en professioneel. Ondanks dat alles online ging hebben we het toch als persoonlijk ervaren. We willen graag iedereen bedanken voor alle hulp en inzet. Hierdoor is het allemaal net iets makkelijker verlopen.

Vincent en Ans, 13 sept '18

SOS ziet je als mens en persoon en dat is heel erg fijn. Het gaat zoals jij wil dat het gaat en geen druk om het anders te doen met name de persoonlijke contacten hebben wij als zeer waardevol ervaren, en de adviezen waren zeer professioneel, en nogmaals er was geen druk vanuit jullie, het ging op ons tempo.

Frans, 23 aug 2018

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie geweldige begeleiding, discretie  en snelheid waarmee jullie hebben gehandeld. Heeft er zeker meegeholpen dat mijn Ex en ik nog volop on speaking terms zijn. Bravo.

Ed

Het contact met jullie stichting is mij goed bevallen, ik ervoer begrip, jullie bleken flexibel en bereid mee te denken. Vooral het vlot reageren op mails heb ik enorm gewaardeerd. Je merkt als mens dat je extra gevoelig bent wanneer je in een scheiding terecht komt, hier gingen jullie vakkundig mee om.

Richard

Ik ben vandaag per ongeluk over deze website gestruikeld toen ik informatie zocht over mijn persoonlijke situatie. na het nummer ietwat twijfelend gebeld te hebben (want je vraagt iets heel persoonlijks aan een wildvreemde) kreeg ik een ontzettend logisch en voor de hand liggend antwoord op mijn vraag....misschien zag ik zelf door de bomen even het bos niet meer, maar ik wil u toch ontzettend bedanken. hier kan ik een hele hoop mee!

Esmeralda

Goede en snelle service, en expertise in huis om de volledige scheiding te regelen tegen zeer reeële kosten. Dus prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed.

Boris

SOS website is “second to none”. Boordevol goede informatie. Een verbetering van SOS web site zou zijn om een taalkeuze te hebben bijvoorbeeld in het engels. De aangetrouwde partner die niet bekwaam is in de Nederlandse taal kan dan ook de desbetreffende documentatie lezen / invullen

Gerhard

Ik ben zeer tevreden met SOS en zou het dan ook ieder aanraden. De weg voor zelfs de advocaat van onvermogen werd zelfs uitgezocht voor mij en zelfs wonende in het buitenland koste de scheiding mij alleen de eigen bijdrage waarbij ik zeker geholpen werd. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat deze mensen veel inzet en begrip tonen voor situaties. Ook omdat hun werk zeer correct is. Ik had me niet beter kunnen wensen. communicatie en documenten verzorging was duidelijk en effectief.

Leonard

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede contacten en de snelle afhandeling van onze scheiding. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen. 

Claudia

Hele fijne manier van vraagstellingen, er word niks overgeslagen, alle belangrijke aspecten komen aan bod. Het is niet positief , een scheiding regelen, maar dat het op deze manier geregeld kan worden maakt het wel draaglijker, bedankt.

Kelly

Zo online een gratis ouderschapsplan kunnen maken, helpt om een begin te vinden in de chaos die toch al heerst bij het verbreken van een relatie met kinderen. Heel fijn om zo'n laagdrempelige methode te vinden om aan de slag te kunnen met iets wat zo ingewikkeld en veel kan voelen. Dat helpt erg!

Sanne

Dank je wel voor je mailtje en de voortreffelijke afwerking van onze scheiding. Jullie hebben ons geholpen onze scheiding door te voeren met een minimum aan complicaties en kosten. Het hele process, vanaf het invullen van het convenant, de tips die we daar bij kregen, het skype gesprek met de mediator en de uiteindelijke afhandeling door de advocaat is zonder problemen verlopen en met innachthouding van onze wensen.

Ik kan jullie van harte aanbevelen voor het afhandelen van een scheiding, mits beide partners het met elkaar eens zijn over de voorwaarden en geen geschillen hebben met elkaar. Wij hebben de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren.

Vriendelijk dank voor jullie hulp, in deze toch wel treurige kwestie

Marc

Het zelf feitelijk niets te hoeven uitzoeken. Duidelijkheid over de kosten. heel ,heel fijn. Zonder twijfel en direct zou ik anderen in een naderend scheidingsdrama naar jullie verwijzen. Het was op alle punten duidelijk en heel erg vriendelijk. Ik heb Anouk het meest getypt. Geduldig, duidelijk en begripvol. Het heeft me echt goed gedaan om deze ( voor ons gelukkig vrij korte procedure ) al typend met haar te hebben doorlopen. Het skype gesprek met Normand , het email contact met Henriette, allemaal goed. Ik heb geen advies. Allen zeer bedankt !

Jan-Willem

Ik had hulp nodig bij het opstellen van het convenant en ik wilde info t.a.v. rechtsbijstand; wat is uberhaupt nodig voor een scheiding? Door mijn scheiding via SOS re regelen ben ik het meest geholpen met de begeleiding en de informatie over de rechtsbijstand. Daardoor heeft het voor ons weinig kosten met zich meegebracht en het aanreiken van de benodigde formulieren en het telefonische contact. De mensen die bij de Stichting werkzaam zijn  zijn heel betrokken en verschaffen de juiste informatie, zijn onafhankelijk en verlenen snelle service. Een uitstekende organisatie.

Lucia

Wat ik bij mijn scheiding nodig had was een tussenpersoon tussen mij/ons en de diverse instanties waar je mee te maken krijgt bij een scheiding, met inhoudelijke kennis van de kleine lettertjes. Door mijn scheiding via SOS te regelen ben ik het meest geholpen met de tijd en energie die ik niet zelf in de scheiding hoefde te stoppen. Zo'n traject is al emotioneel genoeg. Ik zou Stichting Oprecht Scheiden aanraden omdat je goed, snel en adequaat geholpen wordt.

Karin

Meer reviews lezen?

De review die je op deze pagina leest hebben we allemaal via de mail binnen gekregen. Wil je ook de reviews en sterren zien die we via Google Mijn Bedrijf hebben ontvangen? Klik dan hier
arrow_drop_up arrow_drop_down