Het team van Stichting Oprechtscheiden | hoe kunnen wij je helpen
We gebruiken cookies:
team oprechtscheiden

Over Stichting Oprechtscheiden

voor een snelle, vakkundige echtscheiding

met persoonlijke aandacht van ons team

Zo goed mogelijk helpen bij scheiding

Als mediators en juristen hebben wij dagelijks met de echtscheidingspraktijk te maken. Ook privé zien we het scheidingsleed om ons heen. Met onze Stichting Oprecht Scheiden (SOS) hebben wij ons ten doel gesteld mensen in een scheidingssituatie zo goed mogelijk te helpen. Wij willen met SOS een platform bieden waar alle informatie over echtscheiding samenkomt. Goed geïnformeerde mensen zijn beter in staat om de juiste beslissingen te nemen. En dat is voor iedereen beter.

Ons team

Normand

Registermediator

Mirjam

Jurist

Patricia

Registermediator

Sandra

Juridische ondersteuning

Zoek je rust?

Tijdens de crisis van een scheiding, lopen de emoties en de sociale druk hoog op. Je psychische weerbaarheid wordt minder. Je zekerheden vallen weg. Het is dan ook logisch dat tijdens een echtscheiding het vertrouwen in jezelf en in je omgeving een flinke deuk oplopen. Het gevaar ontstaat dat je in een negatieve spiraal terecht komt, door de bomen het bos niet meer ziet en de controle over je eigen toekomst volledig verliest. Het enige waar je dan naar verlangt is rust!

Wat doen wij voor je?

Hele scheiding binnen 6 weken

Scherp tarief. Geen verborgen kosten

Ook handig vanuit het buitenland

Clientwaardering: 9.3 in 2017

Wat anderen over ons zeggen

alle waardering hoe jullie ons een hoop ellende hebben bespaard 

Wat ik bij mijn scheiding nodig had was een luisterend oor en tips waarop we moesten letten, SOS Echtscheidingen was er voor ons wanneer dat nodig was en oefende absoluut geen druk uit om dingen anders te doen dan dat wij wilden. dank daarvoor.

Frans Schoute

 • Goede en snelle service

  Goede en snelle service, en expertise in huis om de volledige scheiding te regelen tegen zeer reeële kosten. Dus prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed

  Boris

 • Boordevol goede informatie

  SOS website is “second to none”. Boordevol goede informatie. Ik zou het ook nog graag in het engels zien. De aangetrouwde partner die niet bekwaam is in de Nederlandse taal kan dan ook de desbetreffende documentatie lezen / invullen

  Gerhard

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Makkelijke en snelle scheiding?

  Een makkelijke, snelle, goedkope, en tegelijkertijd vakkundige echtscheiding? Met ons team beantwoorden we al jullie vragen. Je bepaalt zelf het temp en wij zorgen er voor dat je niets vergeet.

  Check even hoe wij werken