We helpen je graag
Stel je vraag

Page content

Echtscheiding contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op je vraag. Niet voor marketing doeleinden.

Comment Section

12 reacties op “Echtscheiding contactformulier


Door Wouter op 2 maart 2019

Beste, ik was getrouwd op de Filipijnen incl. trouwakte. Hier in Nederland. Gelegaliseerd en ook gescheiden. Heb een nieuw relatie en heb plannen om met haar te trouwen op de Filipijnen en ook hier in Nederland. Blijkt nu dat ik niet gescheiden bent op de Filipijnen. Is mijn scheidingsakte van uit Nederland rechtsgeldig om opnieuw te kunnen trouwen, zowel in Nederland en op Filipijnen ? Zie gaarne uw reactie terug.


Door Normand Jones, mediator en coach op 4 maart 2019

Beste Wouter,
Als je in Nederland bent gescheiden kan je ook weer opnieuw trouwen in Nederland. Je Nederlandse scheiding kan je op de Filipijnen inschrijven zodat de scheiding ook daar geldig is. Wat de exacte vereisten voor de inschrijving zijn kan je even navragen bij de ambassade van de Filipijnen. Zij kunnen je dat precies vertellen. Zodra de inschrijving rond is kan je ook op de Filipijnen weer trouwen.
Hoor graag van je of het gelukt is met de ambassade.


Door Mohamed op 21 januari 2019

Ik ben alleen marokaans getrouwd is daar ook een mogelijkheid om te scheiden via Nederland zonder al de mikmak in Marokko ???


Door Normand Jones, mediator en coach op 22 januari 2019

Beste Mohamed, we kunnen inderdaad de scheiding voor het grootste deel vanuit Nederland regelen. We hebben een Marokkaanse advocaat die goed bekend is met de procedure in Marokko. Woont je partner ook in Nederland? En is ze het er mee eens dat jullie gaan scheiden?


Door Naima op 5 oktober 2019

Hoeveel kost dat


Door Bas Snabilie op 7 oktober 2019

Beste Naima, de kosten hangen onder andere af van je inkomen. Want als je inkomen onder een bepaald normbedrag ligt kunnen we rechtsbijstand voor je aanvragen zodat de scheiding maar € 54,- pp hoeft te kosten. Ik neem even per mail contact met je op met een paar vragen zodat ik weet wat je precies nodig hebt.


Door Sarah op 17 januari 2019

Ik wil scheiden, ben alleen voor de Marokkaanse wet getrouwd. We hebben geen kinderen. We dragen allebei de Nederlandse en Marokkaanse nationaliteit. Wat moet ik doen? Help ik ben ten einde raad!


Door Normand Jones, mediator en coach op 22 januari 2019

Beste Sarah, we kunnen je scheiding voor het grootste deel vanuit Nederland regelen en daarna de scheiding inschrijven in Marokko. Is je huwelijk in Nederland ingeschreven?


Door A.Kariouh op 29 november 2018

Ben gescheiden in nederland . Wil de scheiding nog in marokko laten inschrijven . Heb meer en duidelijke informatie nodig


Door Normand Jones, mediator en coach op 29 november 2018

Beste Abdollahi, we kunnen de scheiding in Marokko vrij makkelijk voor je regelen. Wij hebben een Marokkaanse advocaat die samenwerkt met een advocaat in Marokko. Daarom hoef je zelf niet naar Marokko toe. De hele procedure is schriftelijk en duurt maximaal 4 maanden. Ik neem per mail even contact met je op om door te geven welke stukken we nodig hebben en hoe we kunnen starten.


Door Ouarda op 10 januari 2019

Hoi ik wil graag meer info


Door Normand Jones, mediator en coach op 11 januari 2019

Beste Ouarda, we kunnen de scheiding vrij makkelijk voor je regelen. Ik neem per mail even contact met je op om te zien wat we precies voor je kunnen betekenen.

Plaats een reactie


*