Cliënten delen hun positieve ervaringen met Stichting Oprecht Scheiden

Cliënten delen hun positieve ervaringen met Stichting Oprecht Scheiden

Bij Stichting Oprecht Scheiden streven we ernaar om mensen op een respectvolle en zorgzame manier te helpen om hun scheiding helemaal te regelen. We zijn blij dat onze cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening en met de vele mooie woorden die we altijd ontvangen. Lees enkele recente reviews van mensen waarvoor we de scheiding hebben verzorgd.

Persoonlijke begeleiding en empathie

"Een Betrouwbare Gids in Moeilijke Tijden, dat is wat Stichting Oprecht Scheiden voor mij betekent. De persoonlijke benadering en deskundige begeleiding door Mirjam was uitzonderlijk. Ze bood mij niet alleen een luisterend oor, maar ook bruikbare adviezen om de emotionele last te verlichten." - Aziza

"Dankjewel voor alle hulp. Ik weet niet hoe ik mijn scheiding in Marokko anders had kunnen regelen vanuit Nederland." - Mohamed

Veel cliënten waarderen de menselijke en begripvolle aanpak van onze medewerkers tijdens deze uitdagende periode in hun leven. We begrijpen dat een scheiding een emotioneel zwaar proces kan zijn en doen ons uiterste best om écht naar de persoonlijke situatie te luisteren. Dit combineren we met een snelle en doeltreffende afwikkeling van de hele scheiding.

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling

"Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor alles wat er gedaan is en de mega snelle afhandeling! Echt onze complimenten!" - Naam bij redactie bekend

"Vanaf het allereerste begin was het online contact prettig, snel en professioneel. Al onze vragen werden binnen 1 dag beantwoord. Laagdrempeligheid, geruststelling en vertrouwen is ook wat bij mij naar boven komt." - Gerdine

"Ik vond dat jullie mij heel goed hebben geholpen en het ging snel. Echt blij met jullie hulp." - Anoniem

Naast persoonlijke ondersteuning, vinden cliënten de heldere uitleg en vlotte communicatie erg prettig. Door snel en duidelijk te reageren op vragen, bieden we rust en duidelijkheid in een onzekere periode.

Een zorgvuldig proces met oog voor alle partijen

"De communicatie verliep helder en tijdig. SOS heeft me geholpen om de controle te behouden in een periode van onzekerheid en hierdoor voelde ik me goed geïnformeerd en zelfverzekerd." - E.K.

"Alles was en is heel duidelijk. Nogmaals heel erg bedankt voor het afhandelen van onze scheiding." - Esther

"Ik ben superblij dat dit nu voorbij is en ik mijn vrijheid weer terug heb. Mijn dank is groot voor het mooie werk dat jullie en de advocaat hebben gedaan." - Jayne

We begeleiden cliënten stap-voor-stap door het proces, zodat ze volledig op de hoogte blijven en weten wat er gaat gebeuren. Zo proberen we de controle en duidelijkheid te behouden voor alle partijen. Want een scheiding op een respectvolle manier afronden is ons uitgangspunt.

Nog veel meer goede reviews over ons werk

Wil je van meer mensen lezen hoe ze hun scheiding hebben ervaren en wat ze van ons werk vinden? Neem dan even een kijkje op onze reviewpagina. Daar hebben we alle reviews van de afgelopen jaren geplaatst. Te veel om hier allemaal op te noemen. Ook op Google kan je mooie reviews over Stichting Oprechtscheiden vinden. We hebben daar een 4.8 uit 5 en daar zijn we super trots op.

Dankbaar voor het vertrouwen

Het doet ons goed om deze positieve recensies te krijgen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat cliënten in ons stellen tijdens zo'n belangrijke en vaak kwetsbare periode in hun leven. We blijven ons inzetten om mensen op een empathische, deskundige en integere manier bij te staan bij de scheiding.

Photo by Hannah Busing on Unsplash

Over de schrijver
Mijn naam is Mirjam Timmerman en ik ben jurist. Ik ben in 1993 afgestudeerd in het Internationaal recht. Samen met mijn collega, ben ik een van de initiatiefnemers van Stichting Oprecht Scheiden. In onze echtscheidingspraktijk hebben wij dagelijks met scheidingen te maken. Ook privé zien we het scheidingsleed om ons heen. Met onze stichting hebben wij ons ten doel gesteld mensen in een scheidingssituatie zo goed mogelijk te helpen. We houden van ons werk en proberen daarom altijd te streven naar de hoogste kwaliteit. We zorgen voor constante bijscholing en blijven in ons vakgebied op de hoogte van wat speelt. Met onze stichting willen we een platform bieden waar alle informatie over scheiden samenkomt. We vinden dat goed geïnformeerde mensen beter in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen. Dat voorkomt veel ruzie en beperkt ook de last die de kinderen hebben van een scheiding.
Reactie plaatsen