Wat kan Stichting Oprecht Scheiden voor je doen?

Wat kan Stichting Oprecht Scheiden voor je doen?

Stichting Oprecht Scheiden, SOS, helpt je als je gaat scheiden. Wat kunnen wij allemaal precies voor je doen?

Waarom Stichting Oprecht Scheiden (SOS)

We helpen je met informatie, gratis e-boek, stappenplannen en documenten die je kunt opvragen. Daarnaast kan je via onze site zelf een convenant en een ouderschapsplan maken of een alimentatie- berekening laten uitvoeren. We inventariseren je behoefte en verwijzen je, als dat nodig is, door naar een registermediator of advocaat in jouw buurt. Daarnaast geven we je gratis advies en kunnen we je hele echtscheiding voor je afhandelen.

Geheimhouding bij oprecht scheiden

We respecteren je privacy en begrijpen dat je zoektocht naar antwoorden niet automatisch betekend dat je aanstaande ex-partner volledig op de hoogte is van de stappen die jij neemt. Wij besteden daarom veel aandacht aan het in kaart brengen van jou persoonlijke behoeften. Daarmee kunnen we een op maat gesneden advies aan jou uitbrengen.

Over de schrijver
Mijn naam is Normand Jones en in 2001 ben ik begonnen als zelfstandige en heb Jones Mediation en Coaching opgericht. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als financieel specialist. Dit betekent dat ik in mijn mediations een gedegen financiele achtergrond meeneem. Ik ben aangesloten bij de MfN (voorheen NMI) en sta geregistreerd als registermediator. Daarnaast ben ik lid van de Mediators Federatie Nederland (MfN). Regelmatig werk ik als registermediator voor de Rechtbank Haarlem, de Rechtbank Alkmaar en het Hof van Justitie in Amsterdam. In mijn mediationpraktijk zie ik voornamelijk echtscheidingen, maar ook zakelijke conflicten zoals bijvoorbeeld een verstoorde arbeidsverhouding.Mediator EN coach Naast registermediator ben ik ook Coach en als zodanig lid van de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches (NOBCO) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Als coach begeleid ik mensen in diverse situaties. Dat kunnen privé-situaties zijn maar ook zakelijk. Soms liggen mediation en coaching in elkaars verlengde.Stichting Oprecht Scheiden In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen met problemen van allerlei aard. Vooral in geval van echtscheidingen zie ik veel moeilijke situaties. Een aantal jaar geleden heb ik daarom Stichting Oprechtscheiden opgericht. Het doel van deze stichting is om het echtscheidingsleed zo veel mogelijk te verzachten door een platform te bieden met goede en uitgebreide informatie op het gebied van scheiden. Op de site van Stichting Oprecht Scheiden kunnen mensen bovendien een groot deel van hun scheiding zelf voorbereiden zodat ze zelf de regie houden over hun leven.
Reactie plaatsen