Kapot, gescheiden ouders

Kapot is het nieuwe boek van Carry Slee over gescheiden ouders. Het is een prachtig en aangrijpend verhaal over Julia en haar broer Thijs. Hun ouders gaan scheiden en alles wordt ineens anders.  Carry Slee vertelt op Carry-Slee-TV dat zij zelf kind van gescheiden ouders is. Zij en haar zus zijn, door de echtscheiding van hun ouders, ook in een loyaliteitsconflict gekomen.

Het boek Kapot gaat over Julia en haar broer Thijs. Ze spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus. Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken. Lees meer op de site van Carry Slee

Zelf ook gescheiden ouders

Carry Slee in een interview op Carry-Slee-TV: ‘Dicht om me heen heb ik gezien dat mensen uit elkaar gingen en wat dat deed voor de kinderen. Dat die echt de dupe waren. Dat ze er helemaal in meegesleurd werden, in die ellende van de ouders. En ja, ik moet dan altijd iets met m’n gevoelens, het raakt me dan emotioneel en daardoor ben ik Kapot gaan schrijven. Voor mij was het heel inspirerend om te schrijven. Omdat ik zelf ook ouders heb die gescheiden waren. Dus ik heb die verschrikkelijke ruzies thuis meegemaakt. Maar ook het kiezen. Mijn zusje die voor mijn vader koos. En ik vond het weer zielig voor mijn moeder. En daardoor werden mijn zusje en ik ook uit elkaar gehaald, en tegen elkaar opgezet. Wat ik de lezers graag wil meegeven is dat alle kinderen die dit doormaken steun hebben aan dit verhaal. En ook de andere kinderen. Dat ze het beter begrijpen als het om hen heen gebeurd. ‘

Kapot, gescheiden ouders

EchtscheidingHet boek, Kapot, is een kinderboek maar zeker ook een aanrader voor ouders die gaan scheiden. Het kan je helpen je in te leven in het leven van je kinderen. Dat is zeker niet makkelijk als je zelf grote problemen hebt. Maar het kan wel. Wij kunnen je helpen om je zaken op een rijtje te krijgen. Bel ons voor (gratis) advies: 0900-588 88 88 of  vul ons contactformulier in, zodat wij jou kunnen bellen. Misschien ook handig om ons gratis e-boek te downloaden: de 6 aspecten van een echtscheiding. 

Over de schrijver
Mijn naam is Normand Jones en in 2001 ben ik begonnen als zelfstandige en heb Jones Mediation en Coaching opgericht. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als financieel specialist. Dit betekent dat ik in mijn mediations een gedegen financiele achtergrond meeneem. Ik ben aangesloten bij de MfN (voorheen NMI) en sta geregistreerd als registermediator. Daarnaast ben ik lid van de Mediators Federatie Nederland (MfN). Regelmatig werk ik als registermediator voor de Rechtbank Haarlem, de Rechtbank Alkmaar en het Hof van Justitie in Amsterdam. In mijn mediationpraktijk zie ik voornamelijk echtscheidingen, maar ook zakelijke conflicten zoals bijvoorbeeld een verstoorde arbeidsverhouding.Mediator EN coach Naast registermediator ben ik ook Coach en als zodanig lid van de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches (NOBCO) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Als coach begeleid ik mensen in diverse situaties. Dat kunnen privé-situaties zijn maar ook zakelijk. Soms liggen mediation en coaching in elkaars verlengde.Stichting Oprecht Scheiden In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen met problemen van allerlei aard. Vooral in geval van echtscheidingen zie ik veel moeilijke situaties. Een aantal jaar geleden heb ik daarom Stichting Oprechtscheiden opgericht. Het doel van deze stichting is om het echtscheidingsleed zo veel mogelijk te verzachten door een platform te bieden met goede en uitgebreide informatie op het gebied van scheiden. Op de site van Stichting Oprecht Scheiden kunnen mensen bovendien een groot deel van hun scheiding zelf voorbereiden zodat ze zelf de regie houden over hun leven.
Reactie plaatsen