Kapot, gescheiden ouders
Boeken over scheiden
Normand Jones
Boeken over scheiden
09/11/2015
1 min
0

Kapot, gescheiden ouders

09/11/2015
1 min
0

Kapot is het nieuwe boek van Carry Slee over gescheiden ouders. Het is een prachtig en aangrijpend verhaal over Julia en haar broer Thijs. Hun ouders gaan scheiden en alles wordt ineens anders.  Carry Slee vertelt op Carry-Slee-TV dat zij zelf kind van gescheiden ouders is. Zij en haar zus zijn, door de echtscheiding van hun ouders, ook in een loyaliteitsconflict gekomen. 

Het boek Kapot gaat over Julia en haar broer Thijs. Ze spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus. Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken. Lees meer op de site van Carry Slee

Zelf ook gescheiden ouders

Carry Slee in een interview op Carry-Slee-TV: ‘Dicht om me heen heb ik gezien dat mensen uit elkaar gingen en wat dat deed voor de kinderen. Dat die echt de dupe waren. Dat ze er helemaal in meegesleurd werden, in die ellende van de ouders. En ja, ik moet dan altijd iets met m’n gevoelens, het raakt me dan emotioneel en daardoor ben ik Kapot gaan schrijven. Voor mij was het heel inspirerend om te schrijven. Omdat ik zelf ook ouders heb die gescheiden waren. Dus ik heb die verschrikkelijke ruzies thuis meegemaakt. Maar ook het kiezen. Mijn zusje die voor mijn vader koos. En ik vond het weer zielig voor mijn moeder. En daardoor werden mijn zusje en ik ook uit elkaar gehaald, en tegen elkaar opgezet. Wat ik de lezers graag wil meegeven is dat alle kinderen die dit doormaken steun hebben aan dit verhaal. En ook de andere kinderen. Dat ze het beter begrijpen als het om hen heen gebeurd. ‘

Kapot, gescheiden ouders

EchtscheidingHet boek, Kapot, is een kinderboek maar zeker ook een aanrader voor ouders die gaan scheiden. Het kan je helpen je in te leven in het leven van je kinderen. Dat is zeker niet makkelijk als je zelf grote problemen hebt. Maar het kan wel. Wij kunnen je helpen om je zaken op een rijtje te krijgen. Bel ons voor (gratis) advies: 0900-588 88 88 of  vul ons contactformulier in, zodat wij jou kunnen bellen. Misschien ook handig om ons gratis e-boek te downloaden: de 6 aspecten van een echtscheiding. 

Reacties
Categorieën