arrow_drop_up arrow_drop_down

Survivalkid echtscheiding | Boek over echtscheiding van de ouders

Survivalkid echtscheiding is zoals de schrijver van het boek al aangeeft een boek voor kinderen dat over de scheiding van hun ouders gaat. Daar zijn niet zo veel boeken over. Daarom is het fijn dat er nu een boek uit is dat daar wél aandacht aan besteedt.


Hier kan je meer lezen over de inhoud van het boek en over de schrijver. Wil je het boek aanschaffen? Klik dan even op de link hieronder. Verderop op onze site zijn er ook goede filmpjes over wat het voor een kind betekent als de ouders uit elkaar gaan.

Op de site van bol.com staat de volgende info over het boek: ‘Zijn je ouders gescheiden? Heb je het daar wel eens moeilijk mee? Gaat je leven nu helemaal veranderen? Is dit het begin van een vreselijke periode of valt het allemaal wel mee? Waar moet je nu gaan wonen? Wat zullen je vrienden zeggen? Moet je zelf naar de rechtbank? Zul je ooit nog gelukkig zijn?

Er zijn een heleboel vragen die bij je opkomen als je ouders gaan scheiden. In dit boek bekijken we samen met jou wat je overkomt en wat er nu gaat gebeuren.

  • de redenen waarom ouders scheiden
  • wat er allemaal kan veranderen
  • tips en trucjes om al dat verhuizen te overleven
  • wat een plus-mama of plus-papa is
  • interessante weetjes
  • grappige cartoons
  • en nog veel meer

Dit boek werd speciaal voor jou geschreven. Lees het en leer hoe er voor alles wel een oplossing te vinden is. Deel dit boek met anderen, je ouders (ja, allebei!), je grootouders, je leerkracht… Je zult vooral merken dat je helemaal niet alleen bent en dat je ook als kind van gescheiden ouders heel gelukkig kunt zijn.”

De schrijver

Luc Descamps (1962) studeerde moderne talen en werkte als leraar Nederlands, Engels en Duits. Hij schreef onder andere de populaire reeks ‘De Donkere Getallen’ en het verhaal van Eva in ‘Verkeerd Moment, Verkeerde Plaats’. Zijn werk werd reeds meerdere malen beloond door de Kinder- & Jeugdjury.

Survivalkid echtscheiding

Wil je iets over het boek kwijt, dan kan je hieronder je reactie geven.

Reactie plaatsen

Gelijk starten met je scheiding?

We gebruiken cookies: