Alimentatieberekening makenOp deze pagina kan je een alimentatieberekening online laten maken. Alimentatie berekenen is specialistisch werk. Zorgvuldigheid is daarbij van belang. Beantwoord de vragen op het formulier hieronder daarom zo volledig mogelijk. Aan het einde van de vragenlijst kan je bewijsstukken uploaden. Daarna maak je het juiste bedrag over en ontvang je binnen drie werkdagen de berekening, inclusief uitgebreide toelichting. De kosten zijn;

Maak hier je alimentatieberekening

Alimentatieberekening maken

Let op! het niet volledig beantwoorden van de vragen of het niet uploaden van de juiste bewijsstukken kan tot vertraging leiden en uiteindelijk tot extra kosten. Hiervan zullen we je altijd eerst op de hoogte stellen. Het is mogelijk om extra berekening te laten maken als variaties op de éérste berekening. Hiervoor betaal je € 59,- per extra berekening.

Makkelijk

Alimentatieberekening onlineHeb je een alimentatieberekening nodig? Dan kan je die hier online maken. Wij rekenen volgens de trema-normen. Dit is de berekeningsmethode die ook wordt gebruikt door rechters in alimentatie en echtscheidingszaken. Wil je zelf al weten hoeveel alimentatie je kunt betalen of ontvangen? Dan is het handig om hier een berekening te laten maken. Je hebt dan een goed uitgangspunt voor onderhandelingen met je aanstaande ex.