arrow_drop_up arrow_drop_down

Bang, boos, blij

Bang, boos, blij is een boek over wat er is gebeurd bij de echtscheiding en daarna. Kinderen kunnen in het boek tekenen en schrijven om alle dingen die ze van binnen voelen een plaats te geven. De auteurs werken als counselor en mediator met kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn. Vanaf 6 jaar.button (28)

Bang, boos, blij : Productspecificaties

Productinformatie

AuteurSuzan van Apeldoorn, Lianne van Lith
Co-auteurBoukje Overgaauw, Marieke Visser
TaalNederlands
Vertaald uit hetNederlands
Afmetingen11x269x194 mm
Gewicht254,00 gram
Geschikt voor4 – 12 jaar
Druk2
ISBN109085605288
ISBN139789085605287
Product breedte194 mm
Product hoogte11 mm
Product lengte269 mm

 

8 december 2009

Ik heb dit boek gebruikt bij een aantal kinderen op school. Ze hadden problemen met het verwerken van de scheiding van hun ouders. De kinderen en ik hebben het werken met het boek ervaren als prettig en zinvol. Het maken van de zorgenpoppetjes vonden ze heel leuk. Wekelijks behandelden we een stukje uit het boek. De kinderen waren heel enthousiast en gaven achteraf ook aan dat ze er veel aan hadden gehad.

Lianne van Lith
Door

Lianne van Lith

op 25 June 2015

Fijn, om te lezen dat jullie naast, het door mij naar het Nederlands bewerkte boek, " Het Zandkastelenprogramma. En de kinderen scheiden mee..." ook het helpboek voor kinderen (va. 6 jaar) met gescheiden ouders "Bang, boos, blij" op jullie site vermelden. Bedankt! Mijn boek speciaal voor jongeren met gescheiden ouders "Ouders uit elkaar, heb ik dat!" is naar jullie onderweg. Ik ben benieuwd naar jullie reactie. Met 'n hartelijke groet, Lianne van Lith

Normand
Door

Normand

op 30 June 2015

Wij hebben je boek ontvangen Lianne. Bedankt! In een volgend blog zullen we er aandacht aan besteden. Is een goed boek. Herkenbare situaties beschreven door de betrokkenen zelf.

Reactie plaatsen

Gelijk starten met je scheiding?

We gebruiken cookies: