Thuis bij allebei | boek over co-ouderschap
Boeken over scheiden
Normand Jones
Boeken over scheiden
10/20/2017
1 min
0

Thuis bij allebei | boek over co-ouderschap

10/20/2017
1 min
0

Om scheiden en co-ouderschap bespreekbaar te maken bij kinderen kunnen ouders baat hebben bij een prentenboek dat specifiek ingaat op deze materie. Het prentenboek Thuis bij allebei  is precies met dit doel gemaakt, en het doet dit vanuit een positieve invalshoek (met humor). Waarom zijn papa en mama niet meer samen? Houden zij nog wel van mij? Elk kind dat terecht komt in een scheidingssituatie worstelt met vragen zoals deze. En wil je zelf co-ouderschap regelen? Kijk hier dan even verder: co-ouderschapsplan opstellen.            

Co-ouderschap

Het boek is vooral gericht op situaties waarbij co-ouderschap een optie is. Kinderen waarbij de ouders nog redelijk met elkaar omgaan zullen zich daarom het best in dit boek herkennen.

Over de schrijver

‘Mijn naam is Mike en ik ben alweer een aantal jaar succesvol co-ouder van een fantastische zoon (zes jaar oud op het moment van schrijven).

Met veel plezier werk ik in de zorg maar schrijven is een grotere passie van me. In de vorm van luchtige, korte blogs wil ik met mijn website ervaringen delen over mijn leven als co-ouder en daarnaast informatie verschaffen over zaken die met co-ouderschap te maken hebben.

Voor iedereen die zelf co-ouder is of voor diegenen die nog midden in het scheidingsproces zitten en co-ouderschap overwegen.

Hopelijk heb je iets aan mijn nieuwsberichten en blogs en mocht je een vraag hebben, stuur gerust een bericht. Ik probeer regelmatig een nieuw bericht te posten maar bij deze alvast mijn excuus als daar even tijd tussen zit aangezien ik dit met mijn normale werkzaamheden moet combineren. ‘

Over het boek

Thuis bij allebei is een warm en prachtig geïllustreerd prentenboek over scheiden en co-ouderschap. De grappige teksten bieden ouders houvast bij het bespreken van deze lastige thema’s met hun kinderen. Kinderen uit co-ouderschap situaties waarbij de ouders nog goed met elkaar omgaan zullen zich het best in dit boek herkennen. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Als je het boek wilt kopen, klik dan hier

Thuis bij allebei, hardcover, 32 full-color pagina’s, is te verkrijgen via thuisbijallebei.nl (geen verzendkosten).

Het boek is ook via bol.com of bij uw lokale boekhandel te bestellen. De prijs is € 14,50 (€ 13,68 excl. btw)

TIP    Eventueel kan je het boek cadeau doen aan de ouders. Een mooi gebaar wat zeker op prijs wordt gesteld.

 

Reacties
Categorieën