Echtscheiding Amsterdam

Echtscheiding Amsterdam is er voor mensen die gaan scheiden en dat oprecht en goed willen aanpakken. Deze website geeft je op een overzichtelijke manier alle informatie die je nodig hebt als je erover nadenkt om te gaan scheiden.Ook kunnen wij je met heel veel zaken helpen. Hoe? Daarover kan je alles lezen op deze site.

Dé website over echtscheiding Amsterdam! Hoe helpen wij je met de scheiding

  • Ten eerste hebben wij alle informatie die je nodig hebt op deze site gezet. Dat is overzichtelijk en duidelijk.
  • Daarnaast kunnen wij alles wat met je echtscheiding heeft te maken voor je regelen. We vormen een landelijk netwerk met mediators advocaten en andere specialisten. We kunnen een uitgebreide vechtscheiding tot een goed einde brengen met uitstekende mediators maar we kunnen je ook helpen als je geen inkomsten hebt of als je in een ingewikkelde scheiding verwikkeld bent waarbij bedrijven en vermogen zijn betrokken.
  • We hebben ook een aantal online toepassingen waarmee je zelf een deel van je echtscheiding kunt regelen. Dat scheelt je in de kosten voor je advocaat. De online tools hebben we zo ingericht dat ze eenvoudig zijn in gebruik maar tegelijkertijd aan alle eisen van de rechtbank voldoen.

Wat kan je online dan doen?

Een echtscheidingsconvenant opstellen Het nieuwe van deze tool is dat wij door middel van een uitgebreide vragenlijst een volledig gepersonaliseerd echtscheidingsconvenant voor je maken. Het is dus niet een voorgedrukte format die je moet invullen met je eigen gegevens. Wij maken een speciaal op jou situatie toegespitst document dat je zo kunt inleveren bij je advocaat, die het vervolgens alleen nog maar hoeft in te dienen bij de rechtbank. Overigens kunnen wij het ook voor je indienen als je dat wilt. Een ouderschapsplan opstellen Als je kinderen hebt ben je wettelijk verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Ook hier werken we weer met een uitgebreide vragenlijst waarmee we een plan voor je opstellen waarin al je afspraken worden opgenomen en dat juridisch volledig aan alle eisen voldoet. Verrassend eenvoudig en doeltreffend! Een alimentatieberekening laten maken Wij maken een alimentatieberekening voor je die voldoet aan de Trema Normen, de richtlijnen die ook de Nederlandse rechters gebruiken.

Kortom

Wij helpen je met oprecht advies en informatie zodat je nieuwe leven ná de echtscheiding ook weer de moeite waard is. 

Over de schrijver
Mijn naam is Normand Jones en in 2001 ben ik begonnen als zelfstandige en heb Jones Mediation en Coaching opgericht. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als financieel specialist. Dit betekent dat ik in mijn mediations een gedegen financiele achtergrond meeneem. Ik ben aangesloten bij de MfN (voorheen NMI) en sta geregistreerd als registermediator. Daarnaast ben ik lid van de Mediators Federatie Nederland (MfN). Regelmatig werk ik als registermediator voor de Rechtbank Haarlem, de Rechtbank Alkmaar en het Hof van Justitie in Amsterdam. In mijn mediationpraktijk zie ik voornamelijk echtscheidingen, maar ook zakelijke conflicten zoals bijvoorbeeld een verstoorde arbeidsverhouding. Mediator EN coach Naast registermediator ben ik ook Coach en als zodanig lid van de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches (NOBCO) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Als coach begeleid ik mensen in diverse situaties. Dat kunnen privé-situaties zijn maar ook zakelijk. Soms liggen mediation en coaching in elkaars verlengde. Stichting Oprecht Scheiden In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen met problemen van allerlei aard. Vooral in geval van echtscheidingen zie ik veel moeilijke situaties. Een aantal jaar geleden heb ik daarom Stichting Oprechtscheiden opgericht. Het doel van deze stichting is om het echtscheidingsleed zo veel mogelijk te verzachten door een platform te bieden met goede en uitgebreide informatie op het gebied van scheiden. Op de site van Stichting Oprecht Scheiden kunnen mensen bovendien een groot deel van hun scheiding zelf voorbereiden zodat ze zelf de regie houden over hun leven.
Reactie plaatsen